Haberler

Bar Saldırısında Hayatını Kaybeden Sanatçı Hacer Tülü'nün Mekandan Çıkmak Üzereyken Vurulduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Bodrum'da bir eğlence mekanı sahibine kurulan pusuda genç şarkıcı Hacer Tülü hayatını kaybetti. Tülü'nün saldırı öncesinde mekandan ayrıldığı ancak garsonun hesapta bir yanlışlık oldu demesiyle geri döndüğü esnada vurulduğu ortaya çıktı.

Adnan Menderes Caddesi'nde bulunan eğlence mekanının önüne park ettikleri otomobilin içerisinde pusuya yatan 4 şüpheli, Barlar Sokağı'nda eğlence mekanı işleten Mehmet Ali Sürensoy'a gece kulübüne girdiği sırada rastgele ateş açmaya başladı. Saldırıda şarkıcı Hacer Tülü (40) ve mekan sahini Mehmet Ali Sürensoy hayatını kaybetti.

HESABI ÖDERKEN VURULMUŞ

O akşam 3 kız arkadaşıyla birlikte kulübe eğlenmeye giden Hacer Tülü, hesabı ödemek için kasaya geldi. Tülü, hesabı ödediği sırada arkadaşları taksiye bindi. Tülü, garsonların yanlışlık olduğunu söylemesi üzerine geri dönerek 10 dakika daha kasada bekledi. Yanlışlığın düzeltilmesi üzerine Tülü, kapıdan çıkarken yaşanan silahlı saldırıda vuruldu.

Bar Saldırısında Kaza Kurşunuyla Can Veren Sanatçı Hacer Tülü'nün Abisi: Kardeşim Kaza KurşunuymuşHacer Tülü

"KARDEŞİMİN HİÇBİR SUÇU YOKMUŞ"

Bodrum Devlet Hastanesi'ne gelen Tülü'nün ağabeyi Ozan Tülü'nün güçlükle ayakta durabildiği görüldü. Hastane morgunda kardeşini teşhis eden Tülü, gazetecilerin sorusu üzerine "Kardeşimin hiçbir suçu yokmuş. Kaza kurşunuymuş" diyerek gözyaşı döktü.

Bar Saldırısında Kaza Kurşunuyla Can Veren Sanatçı Hacer Tülü'nün Abisi: Kardeşim Kaza Kurşunuymuş

"AİLESİNE ÇOK DÜŞKÜN BİRİYDİ"

Hacer Tülü'nün hayat dolu bir kişi olduğunu aktaran yakın arkadaşı Levent Akbulut, "Her şey bu kadar basit olamaz. Eğlence için gittiği gece kulübünün önünde kapıda vuruluyor. Çok şaşkınım. Ailesine çok düşkün ve çok iyi bir insandı." diye konuştu.

Şarkıcı Hacer Tülü ve gece kulübü işletmecisi Mehmet Ali Sürensöy'ün cenazeleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Olay yerindeki kameraları incelemeye alan polis ekipleri, saldırganların kullandığı aracın plakasını tespit ederek takibe aldı. Saldırganlar, Manisa il girişindeki polis kontrol noktasında gözaltına alındı.

Bar Saldırısında Kaza Kurşunuyla Can Veren Sanatçı Hacer Tülü'nün Abisi: Kardeşim Kaza Kurşunuymuş

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Menderes 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Azrailin Hesabida:

Agir Olmus. . . Yazik Giden Boyaya Sürdügü Parfüme

6
21
yanıtYanıtla
E:

Evinde otur

23
3
yanıtYanıtla
05.01:

Bir tane ahlak bekçisi evinde otur demiş. 29 koyunda tek tek beğeniye basmış. Ölmemek için bulduğun geri kafalı çözümün bu mu? Senin gibi böyle ahkam kesenler bu silahı tutanlar zaten.

yanıt4
yanıt1
..:

AYNEN EVİNDE OTURSA AZRAİL ONU BULAMAYACAKTI ZATEN DİMİ

yanıt2
yanıt0
Her zaman söylerim:

Silahları özendiren dizilerin sonu acilen gelmeli

11
1
yanıtYanıtla
CAN:

YAZIK . ŞEYTAN YERİ BARDA NE İŞİN VAR.

3
6
yanıtYanıtla
..:

SANANEEE SANANE BARA GİTTİ DİYE ÖLMESİMİ LAZIM

yanıt4
yanıt2
CAN:

BEN ÖLMESİ LAZIM DEMEDİM.

yanıt3
yanıt3
hüseyin kaya:

mekan sahibi mafya olursa sonuç bu olur

5
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Ateşli silahlara sahip olma işi yeniden gözden geçirilmeli ruhsatsız silahlar ve av tüfeklerine hapis dahil ağır cezalar kesilmeli teksasa döndük her ortamda kimde ne silah var belli değil

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title