Haberler

Bar Sahibiyle Tartışan Müşteri Silahını Çekip Havaya Ateş Etti

Bar sahibiyle tartışan müşteri silahını çekip havaya ateş etti Müşteriler panikle dışarı kaçarken şüpheli gözaltına alındıANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde bir barda çıkan tartışma sonrasında bar önünde silahla havaya ateş eden şüpheli gözaltına alındı.

Bar sahibiyle tartışan müşteri silahını çekip havaya ateş etti

Müşteriler panikle dışarı kaçarken şüpheli gözaltına alındı

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde bir barda çıkan tartışma sonrasında bar önünde silahla havaya ateş eden şüpheli gözaltına alındı.

Olay dün gece yarısı saat 00.30 sıralarında Alanya İskele yolu üzerinde bir barda meydana geldi. İddiaya göre bar işletmecisi M.G. ile barda bulunan A.T. arasında başlayan sözlü münakaşa bir anda kavgaya dönüştü. İşletme sahibi M.G. masada bulunan içki şişesini A.T.'nin kafasına vurarak yaralanmasına neden oldu. Olay sonrası barda bulunan Ş.Ş ise bar önünde tabanca ile 3 el ateş etti. Ş.Ş. olay yerine gelen polisler tarafından yakalanırken, üst aramasında ise 11.88 gram esrar maddesi çıktı. Olayda kullanılan silaha ise ulaşılamadı. Olayda şans eseri yaralanan olmazken, barda bulunan ve korkan müşteriler koşarak barı terk ettiler.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Antalya Alanya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title