Haberler

Banvitspor'un Sosyal Aktivite Salonu Açıldı

Beko Basketbol Ligi Takımlarından Banvit Basketbol Kulübü'nün Kara Ali Acar Spor Salonu İçerisindeki 'Sosyal Aktivite Salonu' Törenle Açıldı.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Kulübü'nün Kara Ali Acar Spor Salonu içerisindeki 'Sosyal Aktivite Salonu' törenle açıldı.

Banvitli basketbolcuların antremanlardan kalan zamanlarını geçirebilecekleri 'Sosyal Aktivite Salonu' nun açılışı Banvit-Galatasaray Cafe Crown maçından önce yapıldı. Salonun açılışını Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (Tübad) Başkanı Önder Seden, Tübad Asbaşkanı Mehmet Baturalp, Galatasaray yöneticisi Ali Kazaz ve Tuğrul Demir, Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç birlikte yaptı. İçerisinde tv izleme yeri, bilardo, langırt ve oyun masalarıyla dinlenme, okuma ve bilgisayar bölümleri olan salonu gezen Galatasaray yöneticisi Tuğrul Demir, salonu çok beğendiğini ifade ederek, Galatasaraylı basketbolcular içinde böyle bir tesisi yapmak istediklerini söyledi.

(MEY)

13.01.2008 18:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title