Haberler

Banvit Başantrenörü: Hücumdaki Performanstan Memnunum

Güncelleme:

Letonya'nın VEF Riga takımını 83-64 yenen Banvit'in Başantrenörü Dimitris Itoudis, takımının hücumdaki performansından memnun olduğunu söyledi.

Banvit - VEF Riga maçının ardından - BALIKESİR

Basketbolda maçın ardından

- Banvit Başantrenörü Itoudis:

- "Hücumdaki performanstan memnunum"

- VEF Riga Antrenörü Butoufas:

- "Maçı kazanmak için hiçbir şey yapamadık"

BALIKESİR (AA) - ULEB Avrupa Kupası maçında Letonya'nın VEF Riga takımını 83-64 yenen Banvit'in Başantrenörü Dimitris Itoudis, takımının hücumdaki performansından memnun olduğunu söyledi.

Itoudis, maçın ardından yaptığı açıklamada, çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Maçın son periyodunda savunmada kısa süre hatalar yaptıklarını belirten Itoudis, "Üst üste üç sayılık basketlere izin verdik. Yine de hücumdaki performanstan memnunum" dedi.

Galatasaray Liv Hospital ile yapacakları maça ilişkin soruları da yanıtlayan Itoudis, "Galatasaray maçı çok önemli. Rakibimiz son şampiyon unvanını elinde bulunduran bir takım. Sakatlıkları var ancak yine de kuvvetli bir takım. Bu akşamdan itibaren Galatasaray maçına çalışacağız" diye konuştu.

-VEF Riga cephesi

VEF Riga Antrenörü Ramunas Butoufas ise Banvit'i galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Banvit'in, güçlü bir takım olduğunu gösterdiğini ve maçı kazandığını ifade eden Butoufas, "Pota altında çok kötüydük. Maçı kazanmak için hiçbir şey yapamadık" ifadesini kullandı.

-vef riga

Kaynak: AA / Spor

Letonya Banvit Riga Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title