Haberler

Banvit'ten Sokak Basketbolu Turnuvası

Banvit Basketbol Kulübü Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Gerçekleştirilen 'Banvit Sokak Basketbolu Turnuvası' Bu Yıl Balıkesir'in Bandırma, Erdek ve Gönen İlçelerinde Düzenlenecek.

Banvit Basketbol Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen 'Banvit Sokak Basketbolu Turnuvası' bu yıl Balıkesir'in Bandırma, Erdek ve Gönen ilçelerinde düzenlenecek.

Sokak basketbol turnuvalarının ilk ayağı olan 'Banvit Bandırma Sokak Basketbolu Turnuvası'na başvurular 26 Mayıs ile 6 Haziran arasında yapılacak. Bandırma'daki turnuva ise 08 Haziran Pazar günü oynanacak ilk gün karşılaşmalarıyla başlayacak. Turnuva minik erkekler, küçük erkekler, yıldız erkekler, genç erkekler, büyük erkekler, veteran erkekler ve serbest bayanlar olmak üzere 7 ayrı kategoride yapılacak. Banvit Bandırma Basketbol sahasında bir hafta boyunca devam edecek olan olan turnuva, 14 Haziran Cumartesi akşamı yapılacak olan final karşılaşmaları, ünlü davetliler, çeşitli gösteriler ve eğlenceler ile son bulacak.

(MEY) 23.05.2008 15:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title