Haberler

Banvit Basketbol'dan Karesispor'a Ziyaret

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı ve yöneticileri, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ziyaret etti.

Balıkesir'i Türkiye ve Avrupa liglerinde başarıyla temsil eden Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Sportif Direktörü Turgay Çataloluk ve Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ı ziyaret etti. İki kardeş kulüp, Karesispor ve Banvit yöneticilerinin de bir araya geldiği buluşmada her iki takımın Balıkesir'de basketbolu sevdirmek ve yaygınlaştırmak adına çalışmalarına devam etmesi gerektiği vurgulandı.

Özkan Kılıç, "Bugün Karesispor'un kurucusu ve şeref başkanı Yücel başkanımızı ziyaret etmek istedik. Kendisi bize çok destek oldu, en son benim oğlumun düğününde de sağolsun kırmadı geldi. Bu ziyareti yaparken de Cumartesi günü iki kardeş takım oynadı, Bandırma Kırmızı ve Karesi Spor, çok başarılı bir seviyeye gelmiş Karesi Basketbol Kulübü, onu da kutlayalım istedik" dedi.

Karesispor'un üst üste lig atlamasında Banvit'in büyük desteği olduğunun altını çizen Yücel Yılmaz, "Banvit, Balıkesir'in genlerinde olan basketbolu yeşertti, alt yapılarda, öğrencilerde her yerde çok emekleri var. Özkan Bey de bizzat kulüp başkanı olarak en çok emeği olan kişi. Balıkesir'i medeni,basketbola değer veren bir şehir olarak tüm dünyaya tanıttılar. Tabii bizim oynadığımız Bandırma Kırmızı takımı, gençlerin oynadığı güzel bir takım. Balıkesir'in güzelliklerini beraber yaşatmaya çalışıyoruz. Kendilerine ve tüm çalışanlarına basketbola yaptıkları yatırım ve Balıkesir'imize kattıkları değer için teşekkür ediyorum. Çünkü her iki tarafta da, Bandırma'da da burada da kapalı gişe maçlar oynanıyor. Bu da Balıkesir'in bu işi özümsediğini, genlerindeki basketbolun karşılığını verdiğini ve Türkiye'de basketbolda bir merkez olma yolunda ilerlediğimizi gösteriyor. Ben emeklerinden dolayı, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda Banvit Spor Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a isminin yazılı olduğu 10 numaralı forma armağan etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yücel Yılmaz basketbol Karesi Banvit Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title