Haberler

Banvit Başantrenörü Ernak Deplasmanda Bundan Daha İyi Oynayacağımıza Eminim

Banvit Başantrenörü Ernak Deplasmanda bundan daha iyi oynayacağımıza eminim Mehmet TOSUNBANDIRMA (Balıkesir) (DHA) Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, ULEB Avrupa Kupası'nda 72-69 yenildikleri Empario Armani Milan müsabakası sonrasında değerlendirmede bulundu.

Banvit Başantrenörü Ernak Deplasmanda bundan daha iyi oynayacağımıza eminim

Mehmet TOSUNBANDIRMA (Balıkesir) (DHA)

Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, ULEB Avrupa Kupası'nda 72-69 yenildikleri Empario Armani Milan müsabakası sonrasında değerlendirmede bulundu.

Deplasmanda daha iyi oynayacaklarından emin olduğunu ifade eden Ernak, şöyle konuştu

Öncelikle takımın yapmış olduğu savunmadan memnunum, çünkü 80 sayı ortalama atan bir takımı 72'de tuttuk. Biz özellikle ULEB Avrupa Kupası'nın son 32 aşamasında 81 sayı atan bir takımız. Bizim normalde 5 oyuncumuz çift haneli sayılar atıyor. Bugün şut sokan ellerimiz iyi çalışmadı. Üstelik şutu sokamadığımız günde de iyi seçilmiş boş atışların olduğunu düşünüyorum. 11 tane faul kaçırdık. Bu, mağlubiyeti getiren en önemli faktördü. Fakat bizim takımımız bundan daha potansiyelli bir takım. Deplasmanda bundan daha iyi oynayacağımıza eminim. Maçın ilk yarısını şu anda 3 sayı geride kapattık. Şimdi ikinci yarısına 3 sayı geriden başlayarak bu turu geçemeye çalışacağız. Bunu da yapacak gücümüzün olduğuna inanıyorum.

REPESA ZOR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORDUK

Empario Armani Milan Başantrenörü Jasmin Repesa da açıklamasında, Öncelikle çok zor maç olacağını biliyorduk. Biz de Banvit gibi İtalya'da kupa maçlarını oynadık. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri çok zorlu maçlar oynadık ve sonucunda kupayı kazandık. Her zaman kupayı kazandıktan sonraki maçlar zordur. Kutlamalar yapılır, ondan sonraki maça konsantre olmak zordur. Maça özellikle kötü başlayacağımızı tahmin ediyordum, nitekim de öyle oldu. Özellikle ilk devre çok kötü oynadık. Çok fazla top kaybı yaptık, çok fazla boş atış kaçırdık. Bunun sonucunda ilk yarıya 8-0 farkla girmemiz bizim adımıza iyi bir sonuçtu. İkinci devre biraz daha toparlandık, biraz daha iyi oynadık. Soncunda burada kazandık diye konuştu.

Bugün aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunun altını çizen Repesa, Böylesine zor bir atmosferde 3 gün önce kupa oynamış ve kazanmış bir takımın burada maç kazanması çok zordur; biz bunu başardık. Ayrıca bugün 4 önemli oyuncumuz eksikti. Bütün bu zor şartlar altında iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum? ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Balıkesir Banvit Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title