Haberler

Banvıt Antrenöru Itoudıs: Galatasaray'ı Baskı ile Durdurduk

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA (Balıkesir), DHA)- Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Dimitris Itoudis play-off yarı final ikinci karşılaşmasında 69-67 yendikleri Galatasaray Lıv Hospital maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Itoudis, "Çok çekişmeli geçen bir maçtı. Mücadelenin büyük bölümünde rakibimizi baskı altında tuttuk. Ribauntlarda üstünlüğü yakaladık. Tam saha presimizle Galatasaray Liv Hospital takımının top hakimiyeti yüksek oyuncularına sayı şansı vermedik. Bunda da başarılı olduk. Kıyaslama yapmak gerekirse ilk maça oranla çok daha iyi yüzdeyle oynadık. Bu da bu günkü maçta fark yarattı. Takım olarak çok iyi savaştık ve hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Maalesef saha avantajımızı kaybettik. Galatasaray Liv Hospital takımı çok iyi bir atmosferde bize karşı baskılı oynayacaktır. Tüm bunları bilerek İstanbul'a gidiyoruz. Oraya da Galatasaray'ı yenmek için gidiyoruz" diye konuştu.

ERGİN ATAMAN: UZUNLARIMIZ BUGÜN KATKI KOYAMADI

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili yaptığı değerlendirmede, uzun oyuncularının bugün katkı yapamadığın belirtti. Ataman, "İki takımda birbirine denk güçlükte. Maçın başında oyuna iyi başlayıp oyunun kontrolünü elimize aldık. Özellikle ikili oyunlarda üstünlüğü ele geçirdik. Ancak daha sonra Banvit takımı 4 kısa ve Aminu beşine dönerek tam saha pres başlatarak bizi sistem dışına itti. Biz buna yeterince karşılık veremedik. Bu gibi durumlarda kısa takımlara karşı pota altını iyi kullanmak gerekiyor. Maalesef uzunlarımızdan bir türlü istediğimiz katkıyı alamadık. Banvit'i tebrik ediyorum. Maçın ilk periyodundan sonra istedikleri oyun tarzını bize kabul ettirdiler. Bizde bunu cezalandıramayınca mağlubiyete razı olduk. Seri 1-1 geldi. İstanbul'da saha avantajımızı kullanarak çok büüyk bir taraftar desteğiyle oynayacağız. Bazı oyuncularımızdan iki maçta da katkı sağlayamadılar. Bu oyuncularımız katkı verirlerse seriyi 2-1 getirebiliriz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Liv Hospital Ergin Ataman Balıkesir Banvit Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title