Haberler

Banu Öztürk Dominik'te

Güncelleme:

On kez All Star, üç kez de Dünya Serisi Şampiyonluğu yaşayarak 2016 yılında kariyerini sonlandıran Big Papi lakaplı ünlü beyzbol oyuncusu David Ortiz, David Ortiz Çocuk Fonu yararına geleneksel olarak düzenlediği David Ortiz Celebrity Golf Classic (DOCGC)'in 10.'sunu geçtiğimiz günlerde Dominik Cumhuriyeti'nin La Romana şehrinde gerçekleştirdi.

Dünyaca ünlü sanatçı Jennifer Lopez, yine dünyaca ünlü sanatçı Beyonce'un annesi, ünlü beyzbol oyuncusu Gary Sheffield gibi birçok sporcu, Chris Tucker gibi birçok aktör ve aktristin yer aldığı etkinlikte çocuklar yararına 5 milyon dolar bağış toplandı. Dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı bu etkinliğe ise Türkiye'den sadece 2009 Miss Globe Türkiye Güzeli Banu Öztürk katıldı.

Dört gün boyunca devam eden, birçok golf ve sosyal aktivitenin gerçekleştirildiği etkinliğin gece düzenlenen özel davetinde DJ performansı sergileyerek sahneye çıkan ve Dominiklileri şarkılarına ve kendine hayran bırakarak tekrar davet alan Banu Öztürk, çocuklar yararına yapılan bu dev organizasyona katılmaktan onur duyduğunu belirtti.

2007 yılında kurulan David Ortiz Çocuk Fonu öncelikle Dominik Cumhuriyeti ve ardından tüm dünyada kalp hastası çocukların iyileştirilmesi için gereken ameliyatların gerçekleştirilmesine destek sağlıyor. Emekli olmam, insanlara özellikle de çocuklara yardımcı olmak gibi en çok sevdiğim şeyleri yapma şansı verdiği için çok mutluyum diyen David Ortiz'in Çocuk Fonu'yla bugüne kadar 600'den fazla çocuğun hayatı kurtarıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dominik Cumhuriyeti Jennifer Lopez Türkiye Star Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title