Haberler

Banka Asya 1. Lig

Orduspor, Hafta Sonu Deplasmanda Antalyaspor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Orduspor, hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

İsmail Kartal'ın teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından 6 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Orduspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçından da puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Orduspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, son haftalarda yakaladıkları çıkışı, Antalyaspor maçıyla sürdürmeyi amaçladıklarını belirterek, "Antalyaspor'a karşı nasıl mücadele edeceğimizi biliyoruz" dedi.

Antalyaspor'un geçen hafta deplasmanda 3 puan aldığı için moral ve motivasyonunun yüksek olduğunu ifade eden Kartal, "Antalyaspor güçlü ve Süper Lig'i arzulayan bir ekip. Ancak biz de hedefleri olan bir takımız ve 6 maçtır bir çıkış yakaladık. Şartlar ne olursa olsun bu çıkışımızı devam ettirmek ve üst sıraları zorlamak istiyoruz. Orduspor olarak Antalyaspor'a karşı nasıl mücadele edeceğimizi biliyoruz. Ordu'ya puan ya da puanlarla döneceğiz" diye konuştu. Kartal, Antalyaspor ve Karşıyaka ile iki hafta üst üste deplasmanda oynayacaklarını, bu dezavantajı avantaja çevirmenin kendi ellerinde olduğunu vurguladı. Bu iki maçtan puan ya da puanlarla dönmeleri halinde hedeflerine bir adım daha yaklaşacaklarını kaydeden Kartal, "Bu iki maçtan puan ya da puanlar aldığımız takdirde önümüz açılacak" diye konuştu.

Orduspor'da Kocaelispor maçında kırmızı kart gören Gökhan Kolomaç, Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Antrenmanda dizi dönen Emre Aygün'ün ise durumunun maç gününe kadar belli olacağı bildirildi.

(MAK-SA-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title