Haberler

Bank Asya'nın Kuyumcukent Şubesi Hizmete Açıldı

Bank Asya'nın Kuyumcukent Şubesi, Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.

Bank Asya'nın Kuyumcukent Şubesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bank Asya'nın Kuyumcukent Şubesi'nin açılışına, Bank Asya Genel Müdürü Ünal Kabaca, Bank Asya yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticileri katıldı. Bank Asya Genel Müdürü Ünal Kabaca, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin altın imalat ve ihracatının yeni merkezi Kuyumcukent'te toplam 149 bin metrekare inşaat alanına sahip II. etap projesinden mülk sahibi olmak isteyen işletmelere, özel kredi oranlarıyla YTL, dolar ve euro bazında 84 aya kadar vadeli kredi imkanları sunduklarını belirtti. Kabaca, Bank Asya

olarak 2007 Mart ayından bugüne kadar Kuyumcukent II. etapta 248 adet mülk satışına aracılık ettiklerini ifade etti. Kuyumcukent'e olan talebin her geçen gün arttığını dile getiren Ünal Kabaca, Bank Asya Kuyumcukent Şubesi'nin açılmasıyla birlikte bölgedeki ticari işletmelere artık daha yakın olduklarını, hedeflerinin firmalara ihtiyaç duydukları her türlü finansal desteği sağlamak ve tüm bankacılık hizmetlerini kaliteli bir şekilde sunmak olduğunun altını çizdi.

(CHT-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title