Haberler

Bank Asya 1. Ligi

Bank Asya 1. Ligi Takımlarından Sakaryaspor'un Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Puan Kaybına Tahammüllerinin Olmadığını Belirterek, Malatyaspor Karşılaşmasını Kazanarak 3 Haftalık Galibiyet Serisine Devam Etmek İstediklerini Söyledi.

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Sakaryaspor'un Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, puan kaybına tahammüllerinin olmadığını belirterek, Malatyaspor karşılaşmasını kazanarak 3 haftalık galibiyet serisine devam etmek istediklerini söyledi.

Hafta sonu kendi sahasında Malatyaspor'u ağırlayacak olan Sakaryaspor, karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Stadında maçın provasını yaptı. Statta yapılan çift kale maçta futbolcuların istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Çift kale maçın ardından Vücut Geliştirme İl Temsilciliği tarafından getirilen baklava futbolculara ikram edildi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara yaptığı açıklamada, puan kaybına tahammülleri olmadığını ve bundan sonra tüm maçların final niteliğinde olduğunu kaydetti. Ligde oynadıkları son 3 maçı kazanarak bir galibiyet serisi yakaladıklarını belirten Özkara, "Son 3 maçımızı kazanarak 9 puan topladık. Malatyaspor karşılaşmasını kazanarak galibiyet serisine devam etmek istiyoruz. Zor bir maç olacak ama seyircimizin desteğiyle bu maçı kazanacağız. Kolay maç yok. Kalan tüm maçlarımız final niteliğinde. Ligin kalan maçlarında puan kaybına tahammülümüz yok. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız tüm maçları kazanmak istiyoruz. Bu zorlu dönemde seyircimizin desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu Sakaryaspor'da, sakat olan Hamza dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

(İÇ-AK-EE-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title