Haberler

Bank Asya 1. Ligi

Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Nedret Yıldız, Son Yıllardaki Tesisleşme Hamlesi ve Herkesin İmrenerek Baktığı Şehir Stadı ile Boluspor'un Tesisleşme Atağına Geçtiğini Söyledi.

Boluspor yönetim kurulu üyesi Nedret Yıldız, son yıllardaki tesisleşme hamlesi ve herkesin imrenerek baktığı şehir stadı ile Boluspor'un tesisleşme atağına geçtiğini söyledi.

Boluspor yönetiminde göreve geldiğinden bu yana özellikle tesisleşme konusunda önemli çalışmaların yapıldığını ifade eden Nedret Yıldız, "Yönetimde görev aldıktan sonra uzman olduğum alanda kulübüme faydalı olmaya çalıştım. Ben inşaat mühendisi olduğumdan daha çok kulübün tesis ve projelerinde görev aldım. Göreve geldiğimizde tesis açısından çok geride olduğumuzu zaten biliyordum. Bunun üzerine acil işlerden başlayarak bir eylem planı hazırladık ve bu plan çerçevesinde tesislerle ilgili eksiklikleri

tamamlamaya çalıştık. İlk sene mevcut tesisimizde vakit olmadığından geçici bir hızlı bakım yaptık. Sonrasında tüm tesisi ve odaları sil baştan yeniden inşa ettik. Kulübümüze iki adet halı saha ve ikisinin arasına sosyal tesisi inşa ettik. Bu sayede hem kulübümüze gelir kaynağı sağladık, hem de amatör sporcu ve okullarımıza saha kazandırdık. Bunu yanında altyapıya soyunma odaları yaptık. Kulübümüzün şilt ve kupalarını tesis girişine çıkartıp bunları fotoğraflarla süsleyerek sporseverlerin ziyaretine açtık.

En son olarak da stat onarımı için gayret gösterdik. Ama tüm bunlar yeterli midir? Kesinlikle hayır. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar sadece sezonda ihtiyaç duyulan acil işlerdir. Daha tesis konusunda işin başında sayılırız. Şimdi projesi biten ve yapım aşamasına geçilecek yeni tesis binası için hazırlıklarımız süratle devam etmektedir. Bu bina ile çok modern bir tesise inşallah kavuşacağız" dedi.

Boluspor'dan büyük paralar kazandığı iddialarına da cevap veren Yıldız, "Bir kere biz bu işi para kazanmak amacıyla yapmadık. Kaldı ki, para kazanmaktan öte para kaybettik. Bizim yaptığımız bu iş tamamen fahri olarak üstlenilmiş bir iştir. Şirketimiz taahhüdündeki işleri aksatarak Boluspor'un stadını bitirmeye gayret gösterdik. Planlamamızda olmayan ve hiç küçümsenmeyecek bir onarım işinin kendi işimize verdiği zararı söylememize gerek yoktur. Kaldı ki, bu onarımla ilgili maddi olarak şu anda bile hem

başkanımızın hem benim hem de kulübümüzün üzerinde yük vardır. Bu yükü zaman zaman tedarikçi firmalarla da paylaştık, hala daha da paylaşıyoruz. Söylenenler ayıp. Bunun gibi şeyleri iddia etmek, dedikodusunu yapmak sadece faydalı insanları yıpratmaktan başka bir işe yaramaz" diye konuştu.

(CG-AK-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title