Haberler

Bank Asya 1. Ligi

Bank Asya 1. Lig'de Mücadele Edecek Olan Kardemir Karabükspor'un Bugün Yapılan Genel Kurulunda Ferudun Tankut Güven Tazeledi.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor'un bugün yapılan genel kurulunda Ferudun Tankut güven tazeledi.

Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde yapılan genel kurula Karabük Valisi Can Direkçi, AK Parti Karabük Milletvekili Mustafa Ünal, İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, TSO Başkanı Şaban Akyüz, Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Yönetim Kurulu Başkanvekili Kamil Güleç, Genel Müdür Osman Kılavuz ve üyeler katıldı. Genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut yaptığı konuşmada, kurtlar sofrasında hedef olmayacaklarını ve hedeflerinin grupta ilk 6 içersinde yer almak olduğunu söyledi. Tankut, "Artık biz 1. Lig'deyiz, bugüne kadar sponsorumuz olan Kardemir A.Ş. bize her türlü desteği verdi. Artık bazı kişilerin de taşın altına elini koyması gerekir. Birlik ve beraberlik zamanıdır. Bizim hedefimiz bu yıl Bank Asya 1. Ligi'ne ısınma sezonudur. Bu demek değildir ki biz Süper Ligi düşünmüyoruz, tabii ki düşünüyoruz ama bu yılki hedefimiz ligi ilk 6 takım arasında bitirmek. Burası kurtlar sofrası ve biz kendimizi hedef yapmayacağız. Bir üst lige çıkmakla ekonomik bütçemiz de arttı. Bütçemize göre transfer yapıyoruz, bazı kulüpler gibi veremeyeceğimiz rakamları konuşmuyoruz. Bize gelen futbolcular hep diğer takımlardan alacaklı geliyorlar, ama biz de sezon bitiminde futbolculara tüm alacaklarını almış olurlar. Türkiye liglerinde borcu olmayan takımlar arasında Fenerbahçe takımından sonra geliyoruz. 10 gün içersinde iç ve dış transferi tamamladıktan sonra en son nokta transferi yapacağız. Kuracağımız yeni kadrolarla Karabük halkının zevkle izleyeceği bir takım oluşturacağız" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Erer, AK Parti Milletvekili Mustafa Ünal ve Vali Can Direkçi de, yaptıkları konuşmalarda Karabükspor'un geldiği noktadan dolayı kulüp yetkililerine teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından yeni yönetimde yer almayan eski yöneticilere birer teşekkür plaketi verildi.

190 üyenin katıldığı genel kurulda 153 kişi oy kullandı. Tek listeyle girilen seçimlerde 153 oy alan mevcut başkan Ferudun Tankut, yeniden başkanlığa seçildi. Ferudun Tankut başkanlığındaki Kardemir Karabükspor'un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Mustafa Yolbulan, Ahmet Gölbek, Ahmet Soykök, Nevzat Şahin, Ziya Alak, Mehmet Özçelik, Ziya Aslan, Metin Yılmaz, Yusuf Gürsoy, Muharrem Bostancı ve Enver Yazıcı. Denetim Kurulun üyeliğine ise, Semih Gülen, Abdullah Adatepe Cihan Yılmaz seçilirken, Haysiyet Divanına ise Özkan Kara, Mehmet Meşe ve Mihriban Erkan." (YE-SŞ-EE-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title