Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig'de Mücadele Eden Boluspor'da, Sakaryaspor Karşılaşması Öncesinde Yönetim ile Taraftarlar Arasındaki Gerginlik Tırmanıyor.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'da, Sakaryaspor karşılaşması öncesinde yönetim ile taraftarlar arasındaki gerginlik tırmanıyor.

Geçtiğimiz hafta yaptığı basın açıklamasının ardından tepkileri üzerine çeken Boluspor Kaptanı Erol Kapusuz'un kadro dışı kalması için basın açıklaması yapan 1965 Bolusporlu Taraftarlar Derneği üyeleri, yönetimin Erol Kapusuz'u sahiplenmesinin ardından www.boluluyarenler.com sitesinden yaptıkları açıklamayla yönetimle ipleri kopardılar.

Taraftarların, "Sözün özü" başlıklı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"1965 Boluspor Taraftarlar Derneği olarak son yaşanan olaylar hakkında görüşümüzü net olarak bildirmiştik. Ancak görüldü ki, Boluspor Yönetim Kurulu tarafından bizleri tatmin edici tek karar olan kadro dışı kalma olayı gerçekleşmemiştir. Bizler fikrimizi değiştirmediğimizi tebliğ ederiz. Görüldüğü üzere Boluspor yönetim kurulu da geri adım atmamıştır. Bu süreçten sonra yaşanacak tüm başarı ve başarısızlıklar yönetim kuruluna aittir."

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Boluspor yönetimi sessizliğini korurken, Sakaryaspor karşılaşması öncesinde Genel Kaptan Osman Gürsoy'un taraftarlarla görüşerek gerginliği azaltmak istediği belirtiliyor. Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı'nın geçtiğimiz hafta yapılacak olan basın toplantısını iptal etmesi kulüpte yaşanan sıkıntıları gün yüzüne çıkardı.

Öte yandan, pazar günü oynanacak Sakaryaspor karşılaşmasına çok sayıda Boluspor taraftarının gideceği belirtildi. Boluspor taraftarı için ayrılan 650 bilet için bine yakın taraftarın Sakarya'ya gideceği belirtildi. Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Sakrayaspor karşılaşmasını kazanacaklarını ifade ederek, "Sakaryaspor'u yenmemiz sürpriz olmayacak. Futblcularımın morali yerinde. Karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçeceğiz. Boluspor mutlaka ilk 6'ya girecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

(CG-AK-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title