Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig'de, Hafta Sonu Deplasmanda İstanbulspor ile Karşılaşacak Orduspor'da Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, Rakipleri Karşısında Sahadan Puanla Ayrılmak İçin Ellerinden Gelen Tüm Gayreti Göstereceklerini Söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de, hafta sonu deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak Orduspor'da Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, rakipleri karşısında sahadan puanla ayrılmak için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Başkan Şükrü Bodur, yaptığı açıklamada, rakiplerinin ligin alt sıralarından uzaklaşmak istediğini ve zor bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, ''İstanbulspor ligde tehlikeli bölgede bulunuyor. Biz de ikinci yarıda iyi bir çıkış yakaladık. Bunu mutlaka devam ettirmeliyiz. İstanbulspor karşılaşmasında sahadan puanla ayrılmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz'' dedi.

Ligde çıkışlarını devam ettirebileceklerine inandıklarını ifade eden Başkan Bodur, şunları söyledi:

''İkinci yarının son iki maçında da Orduspor'a yakışan futbolu oynadık. Ligdeki konumumuz itibarıyla artık puan kaybına tahammülümüz yok. Bundan sonra telafisi olmayan karşılaşmalar oynayacağız. Her karşılaşmada mutlaka sahadan başarılı sonuçlarla ayrılmamız gerekiyor. Oyuncularımız da bunun bilincinde. İstanbulspor karşılaşmasında başarılı bir performans sergileyerek sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz.''

(HA-SA-KÇ-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title