Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1.lig Takımlarından Malatyaspor, Teknik Direktör Sorununun Kadir Özcan ile Anlaşılarak Çözümlenmesinin Ardından İç ve Dış Transfer Çalışmalarına Başladı.

Bank Asya 1.Lig takımlarından Malatyaspor, teknik direktör sorununun Kadir Özcan ile anlaşılarak çözümlenmesinin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına başladı.

Dış transferde çok sayıda futbolcu ile görüşmelere başlandığı belirtilirken Kasımpaşa'dan stoper Gökhan Caba ile prensipte anlaşıldığı, Galatasaraylı orta saha oyuncusu Zafer Şakar ile de anlaşma zemini arandığı belirtildi. Teknik Direktör Kadir Özcan'ın takıma kazandırılması düşünülen futbolcularla görüşmelerini sürdürdüğü belirtilirken, bu futbolculardan birinin de aslen Malatya'nın Akçadağ ilçeli olan Galatasaraylı Zafer Şakar olduğu kaydedildi.

Transfer için Trabzonspor'dan Cem Kadir ve Elazığspor'dan Müslüm ile de görüşmelerde bulunulduğu ifade edilirken, birkaç gün içerisinde bu futbolcularla ilgili olumlu sonuçların alınması bekleniyor.

Öte yandan, Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk'un, Malatyalı olan Galatasaray Kulübü İdari Menejeri Adnan Sezgin ile görüşmelerde bulunduğu, kendi takımlarında bu sezon düşünmedikleri genç futbolcular olursa Malatyaspor'a transferi konusunda yardımcı olmasını istediklerini bildirildiği ve Sezgin'in yönetimle konuyu görüştükten sonra Malatyaspor'a cevap vereceği öğrenildi.

Teknik direktör Kadir Özcan'ın da Trabzonspor yönetimiyle görüşmelerde bulunduğu ve bu takımda kadroda görev alamayacak futbolculardan Malatyaspor'a yararlı olabileceği düşünülen futbolcular konusunda destek istediği ileri sürüldü.

(NA-OÇ-EE-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title