Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig Takımlarından Boluspor'da Yarın Yapılacak Kongre Öncesi Gözler Başkan Necip Çarıkçı'ya Çevrildi. Kongrede Aday Çıkmaması Durumunda Çarıkçı'nın Yeniden Aday Olması Bekleniyor.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da yarın yapılacak kongre öncesi gözler Başkan Necip Çarıkçı'ya çevrildi. Kongrede aday çıkmaması durumunda Çarıkçı'nın yeniden aday olması bekleniyor.

Bu yıl hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Boluspor'da yarın yapılacak olan kongre öncesi nefesler tutuldu. 4 yıldan bu yana kırmızı-beyazlı takımın kulüp başkanlığını yapan Necip Çarıkçı'nın, yarın yapılacak kongrede karşısına çıkacak bir adayın olmaması Bolusporlu taraftarları meraklı bir bekleyiş içine soktu. Saat 16.00'da Boluspor Halı Saha Tesisleri'nde yapılacak olan kongre öncesi henüz aday çıkmadığını belirten Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, "Kongremizi herkes büyük bir heyecanla bekliyor. 4 yıldan bu yana büyük başarılara imza attık. Yorulduk. Yarın kongremizi gerçekleştireceğiz. Şu ana kadar başkanlığa aday çıkmadı. Kongre süresince yine aday çıkmazsa bu kulübü ortada bırakmamız söz konusu olamaz" dedi.

(BV-AK-EE-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title