Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig'inde mücadele eden Boluspor'da Başkan Necip Çarıkçı kalabalık yönetici kafilesiyle tesislerde düzenlediği basın toplantısında kombine satışlarından şikayet etti.

Taraftarların transfer istediğini, büyük transferlerin büyük paralarla yapıldığını belirten Başkan Necip Çarıkçı, "Eskişehirspor karşılaşması sonrasında kombine biletlerin hemen satılacağını düşünmüştük. Bir ay gibi bir süre zarfında Bolu'nun çeşitli noktalarında biletleri satışa çıkardık. Kongreye iki gün kala aldığımız sonuçlar bizi çok üzdü. Şu ana kadar 148 açık ve 20 kapalı bilet satılmış. Arçelik Fabrikası'nda da 250 bilet satılmış. Bu rakamlarla ne kasamız dolar ne tribünlerimiz" diye konuştu.

Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkçı, kombine satışlarındaki azlığın, Boluspor'un geçtiğimiz sezon başarısız olduğunun göstergesi olduğunu belirterek, "Turkcell Süper Lig kapısından dönen Boluspor'un kombine satışlar yeterli değil. Biz bu satışlarla başarıyı yakalayamayız. Boluspor'u seven herkes kombine almalı. Sahada yıldız oyuncu görmek istiyorsak takıma destek olmalıyız" şeklinde konuştu.

(BV-AK-EE-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title