Haberler

Bank Asya 1. Lig

Ordu Valisi Ali Kaban, Bank Asya 1. Lig Takımlarından Orduspor'un Bir Süredir Başkan Seçemediğini Hatırlatarak, "Böyle Giderse Bu Takım Düşer. Çıkmak İçin 2.5 Milyon YTL'den Fazla Harcamak Zorunda Kalınır" Dedi.

Ordu Valisi Ali Kaban, Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'un bir süredir başkan seçemediğini hatırlatarak, "Böyle giderse bu takım düşer. Çıkmak için 2.5 milyon YTL'den fazla harcamak zorunda kalınır" dedi.

41 yıldır ülke futboluna katkıda bulunan, yurt dışında Türkiye'yi temsil eden, yıllarca 1. Lig'de oynayan bir takımın bugünkü haline üzüldüğünü belirten Vali Kaban, kendisinin de bir adayın çıkıp bu işi götüreceğini düşündüğünü, ancak 2.5 milyon YTL temliği sebep göstererek aday çıkmadığını belirtti. "Bir çıkmazın içindeyiz" diye konuşan Vali Kaban, "Görünen o ki maalesef bir çıkmazın içerisindeyiz. Böyle giderse şuna razı olacağız. Transfer sezonu geçecek, arkasından takım başarısız olacak, bir takım başarısızlıklar yaşayacak ve arkasından da bir alt lige düşecek. Geçmişte ve yakın zamanda örnekleri çok görüldüğü üzere belki bir daha bir üste çıkabilmek için 2.5 milyon YTL'nin belki on katı harcanacak ama gene çıkılamayacak. Böyle bir ihtimal var" dedi.

Kulübün kendilerine kalması durumunda gerekeni yapacaklarını da belirten Vali Kaban, "Öyle bir durumda inisiyatif almak durumunda kalacağım. Şahsım ve bütün kamu kesiminin üst düzey yöneticileri, belediye ve İl Genel Meclisi temsilcileri olmak üzere herkes sıkıntıyı göze alacağız ve Orduspor'u kurtarmak için çalışacağız. Orduspor sahipsiz değildir, olmamalıdır, olamaz. Biz bunun için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Bu bir hafta içinde gerek işadamlarıyla gerekse divan kuruluyla yapacakları görüşmeler neticesinde mutlaka bir karara varacaklarını belirten Vali Kaban, Orduspor'u ihmal edemeyeceklerini de sözlerine ekledi.

(MAK-SA-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title