Haberler

Bank Asya 1. Lig

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, Öncelikli Hedeflerinin Transfer ve Tesisleşme Olduğunu Söyledi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, öncelikli hedeflerinin transfer ve tesisleşme olduğunu söyledi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, transfer komitesinin Murat Kıran başkanlığında çalışmalarına hız verdiğini kaydederek, "İlk etapta teknik direktör adayları İsmail Kartal, Bülent Korkmaz ve Ogün Temizkanoğlu ile görüşmelerimizi tamamlamak üzereyiz. Yönetimimiz bu üç teknik heyetin birisi için kararını verecek. İç transferde geçen sezon performanslarını beğendiğimiz, kendilerinin de bizden memnun kaldığı 6 futbolcumuzun sözleşmeleri sona ermişti. Bu arkadaşlarla görüşüp prensipte anlaştık.

Önümüzdeki günlerde kendileriyle tekrar sözleşme yenileyeceğiz. Şu anda dış transferde görüşülen 10 futbolcuyu renklerimize bağlayacağız. Diyarbakırspor'a çok gelmek isteyen oyuncu var ama biz iş olsun, kadro şişsin diye transfer yapmayacağız. İkinci önceliğim ise tesisleşmedir. Arsamız hazır protokol aşamasındayız. Bu bize çok büyük bir lütuftur. Kulübümüzün geleceği bu tesisleşmeye bağlı olacaktır. Diyarbakırspor ileriki yıllarda sorunsuz ve kendi kendine yetecek bir kulüp olacaktır" dedi.

(MG-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title