Haberler

Bank Asya 1. Lig

2008-2009 Sezonunda Bank Asya 1. Lig'de Mücadele Edecek Olan Kardemir Karabükspor, Transfer Döneminin Başlamasıyla Birlikte Çalışmalarını Sonuçlandırmayı Hedefliyor.

2008-2009 sezonunda Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor, transfer döneminin başlamasıyla birlikte çalışmalarını sonuçlandırmayı hedefliyor.

Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Konya'da oynan Play-Off karşılaşmalarında bazı takımların oyuncularını takibe aldıklarını ve bununla ilgili olarak çalışma başlattıklarını söyleyerek, "Öncelikle kulübümüzün 15 Haziran'da yapacağı genel kurulu sonrası yeni belirlenecek yönetime izlediğimiz futbolcuları belirteceğiz. Şu an belirlediğimiz birkaç isim var ancak yeni yönetimin belirlenmesi sonrası transfer çalışmalarına başlayacağız. Önceliğimiz şuan için iç transfer. Biran önce iç transferleri tamamlayarak dış transferi halledeceğiz" dedi.

Diğer yandan Kulüp Başkanı Ferudun Tankut Başkanlığında bu hafta içersinde bir toplantı yapılarak genel kurul çalışmalarının tamamlanacağı bildirildi.

(YE-ET-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title