Haberler

Bank Asya 1. Lig

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, ligde ilk 2 iddiası bulunan Sakaryaspor'a Samsunspor'un maçı vereceği yönünde çıkan dedikodulara sert çıktı.

Bank Asya 1. Lig'in hiç bir iddiası kalmayan Samsunspor'un hafta sonu evinde karşılaşacağı Sakaryaspor'a maçı vereceği yönünde çıkan söylentiler, teknik direktör Orhan Kapucu'yu kızdırdı. Samsunspor'un hiç kimseye maç vermeyeceğini ifade eden Kapucu, "Benim olduğum yerde şaibe olmaz. Samsunspor gibi köklü ve mazisi temiz, Türk futboluna mal olmuş bir takım, hiç kimseye maç vermez. Bu Sakaryaspor değil, bir başka takımda olsa fark etmez. Bana göre Sakaryaspor'un da ligde iddiası kalmadı. Sadece Play-Off'a çıkmayı garantilediler. Biz ligde iddiamız kalmadı diye maçı Sakaryaspor'a vermeyiz, versek de Sakaryaspor ilk iki takım arasına giremez ve Süper Lig'e çıkamaz. Hiç kimse böyle dedikodu çıkarmasın. Samsunspor kendine yakışacak şekilde çıkıp mücadelesini verecek. Sahadaki mücadeleyi de herkes görecek" dedi.

Öte yandan, Samsunspor, Sakaryaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Direktör Orhan Kapucu yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalışan kırmızı-beyazlı futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlendi. Düz koşu yapan futbolcular daha sonra uzaktan şut çalışması yaptı. İdmana sakat olan Celil Sağır, Serkan Aykut, Feridun katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Marciel idmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Samsunspor'un Sakaryaspor maç kadrosunda 13 kişi yer alacağı öğrenildi.

(İG-SA-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title