Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig'de Play-off Mücadelesi Veren Diyarbakırspor'da, Sezon Sonu 17 Futbolcunun Sözleşmesi Sona Eriyor.

Bank Asya 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Diyarbakırspor'da, sezon sonu 17 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.

Yeşil-kırmızılı kulüpte Abdullah Çetin, Bülent Bal, Ercan Agaçe, Ersin Veli, Gürol Azer, Hakan Bayraktar, Hüseyin Kartal, İlhan Var, Murat Önür, Onur Çubukçu, Selçuk Yıldırımkaya, Serkan Özsoy, Fırat Akkoyun, Şadi Çolak, Anıl Taşdemir, Çağatay Tekin ve Savaş Kaya'nın 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona ererken; Atilla Koca, Bahadır Sekizkardeş, Barış Ataş, Ufuk Bayraktar, Sinan Turan ve Veysi Opuz'un ise sözleşmeleri sürüyor.

Diyarbakırspor Genel Kaptanı Salih Akçadağ, sezon sonu 17 futbolcunun sözleşmesinin sona ereceğini hatırlatarak, "Sezon başında yapılan transferlerin tümü bir yıllık yapıldığı için takımdaki birçok oyuncunun sözleşmesi bitiyor. Yalnızca 6 oyuncunun sözleşmesi devam etmektedir. Sözleşmesi sona erecek futbolcularımızla ön görüşmeler yapacağız. Bize yararlı olabileceğine inandığımız futbolcularla anlaşmaya çalışacağız. Şu ana kadar kimseyle görüşmedik" dedi.

(MG-ZG-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title