Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig Takımlarından Kayseri Ericiyesspor'da Kulüp Basın Sözcüsü Kadir Uslu, Hafta Sonu Eskişehirspor ile Deplasmanda Yapacakları Maçtan Puanlarla Dönmeyi İstediklerini Söyledi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Ericiyesspor'da Kulüp Basın Sözcüsü Kadir Uslu, hafta sonu Eskişehirspor ile deplasmanda yapacakları maçtan puanlarla dönmeyi istediklerini söyledi.

Geçen hafta sonu kendi seyircisi önünde Malatyaspor maçından galip ayrılan Kayseri Erciyesspor'da moraller yüksek. Malatyaspor maçının ardından play-off için önemli bir adım attıklarını belirten Kulüp Basın Sözcüsü Kadir Uslu, Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Eskişehirspor mücadelesinden galip ayrılmak istediklerini dile getirdi. Takımda kart cezalısı Evren'in dışında eksik bulunmadığını vurgulayan Uslu, ''Takımımız moral açısından iyi durumdadır. Cumartesi günü sabah karayolu ile Eskişehir'e hareket edeceğiz. Bu deplasmana kulübümüz kendi imkanları ile gidecektir. Eskişehirspor maçını kazanarak play-off iddiamızı sürdürmek istiyoruz'' dedi.

(YS-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title