Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1.Lig'i takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, "Lige tutunmamız için şimdi en az 10 oyuncu transferine ihtiyacımız var" dedi.

Bank Asya 1. Lig'i takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, "Lige tutunmamız için şimdi en az 10 oyuncu transferine ihtiyacımız var" dedi.

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre Kayyum heyeti tarafından yönetilen kulübün yeni yönetime Ferhat Abidinoğlu başkanlığında kavuştuğunu ifade ederek, "Bundan büyük mutluluk duyduk. Yeni yönetim kurulu üyeleri, iç transferle ilgili oyuncularımızla da detaylı bir görüşme yaptı" dedi.

Bu görüşmelerde bazı oyuncularla yol ayrımına gidildiğini anlatan Kaya,

"Görüşmeler sonunda Volkan Koçaloğlu, Ramazan Durdu, Aydın Çetin, Onur Nasuhoğulları ve Fatih Şen ile anlaşma sağlanamadı. Daha önce yeni yönetime 2'si forvet olmak üzere 5 oyuncu transfer edilmesini talep etmiştik. Ligde alt sırada yer alıyoruz. Lige tutunmamız için şimdi en 10 oyuncu transferine ihtiyacımız var. Bunu da yönetim kuruluna ilettik" diye konuştu.

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Giresunspor Bank Asya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title