Haberler

Bank Asya 1. Lig

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Mardinspor Maçını Kazanarak Galibiyet Serisini Sürdürmek İstediklerini Söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Mardinspor maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Deplasmanda üst üstte alınan Elazığspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetlerinin kendilerine moral kazandırdığını ifade eden Orhan Kapucu, Samsunspor'un layık olduğu yere gelmesi için büyük bir özveri içinde çalıştıklarını vurguladı. Mardinspor maçına da galibiyet için çıkacaklarını aktaran Kapucu, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Öte yandan, Samsunspor, Mardinspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı çift idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Orhan Kapucu yönetiminde çalışan futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlendi. Futbolcular zaman zaman birbirlerine şakalar yaparken ortaya ilginç görüntüler çıktı. İdmanda kırmızı-beyazlı futbolcular düz koşu, 5-2 ile kısa pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

(İG-SA-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title