Haberler

Bank Asya 1. Lig

Malatyaspor, Pazar Günü Deplasmanda Oynayacağı Sakaryaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor. Sarı-kırmızılı Yönetim, Futbolculara Ekstra Prim Dağıtarak, Zorlu Maç Öncesi Moral Verdi.

Malatyaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı yönetim, futbolculara ekstra prim dağıtarak, zorlu maç öncesi moral verdi.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Mahmut Acar ve Güngör katılmadı. Kart cezalısı Selim Akbulut ile sakatlığı bulunan Mahmut Acar Sakaryaspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıklarının tedavileri süren Hakan Söyler ile Atilla Birlik'in durumunun ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.

Malatyaspor Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Sakaryaspor maçı öncesi Sakarya ve başta İstanbul olmak üzere yakın illerde yaşayan Malatyalılar'a çağrıda bulunarak, onlardan bu önemli maçta takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi. Cengiz, son haftalarda iyi futbol sergilediklerini belirterek, "Sakaryaspor maçında da iyi bir futbol sergileyip, sahadan puan ve puanlarla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Malatya kamuoyundan yönetime sabır göstermelerini isteyen Cengiz, "Göreve geldiğimizden itibaren bir söylemimiz var. Malatya kamuoyunun futbolcu arkadaşlarımıza ve yönetime güven ve sabır göstermelerini bekliyoruz. Bu güven ve sabıra destek eklendiğinde Malatyaspor'u hep birlikte hak ettiği güzel yerlere getireceğimize inanıyoruz" dedi.

Yönetim tarafından affedilen ve tekrar takıma dönen defans oyuncusu Mehmet Budak ise, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Takımda forma kapma yarışının kızıştığına dikkat çeken Mehmet Budak, "Sakaryaspor güçlü bir takım. Saha ve seyirci avantajını kullanmaya çalışacak. Ama biz de sahaya puan veya puanlar için çıkacağız" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Tayfun Seven de, son haftalarda takımın moralmen ve puansal manada iyi duruma geldiğini hatırlatarak, "Bu çıkışımızı Sakaryaspor karşısında da sürdürüp, sahadan puan ve puanlarla ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu arada, Malatyaspor'da futbolculara son haftalarda gösterdikleri performans nedeniyle ekstra prim dağıtıldı. Altay maçı galibiyet primi olan 2 bin YTL'nin yanı sıra son 4 maçta 7 puan toplandığı için futbolculara 3'er bin YTL ekstra prim dağıtıldı.

(NA-OÇ-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title