Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig'de Mücadele Eden Malatyaspor'da Kartalspor Maçı Hazırlıkları Futbolculara Verilen Bir Günlük İznin Ardından Başladı.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da Kartalspor maçı hazırlıkları futbolculara verilen bir günlük iznin ardından başladı.

Kulübün Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmana futbolcular katıldı. Hafif sakatlıkları bulunan Alper ve Turgay takımla birlikte çalışırken, antrenmanda futbolcuların moralleri oldukları görüldü.

Antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran futbolcu Murat Duman, "Arkadaşlarla kendi aramızda bir toplantı düzenledik. İyi futbol ortaya koyuyoruz, ancak bir türlü gol atılamamasını irdeledik. İyi oyuna puan verilmediğini gündeme getirdik. Kısacası, bu takımı biz bu hale getirdik ve bu durumdan kurtaracak olan da biziz şeklinde karar aldık" dedi.

Futbolcu Zafer Demiray ise, takımın içinde bulunduğu duruma üzüldüklerini belirterek, Kartalspor maçı ile çıkışa geçmek istediklerini vurguladı. Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Kartalspor maçının moral, motivasyon ve puansal manada daha da önem kazandığına dikkat çeken Zafer, taraftarların desteğiyle 3 puan alıp, kötü gidişe dur demek istediklerini kaydetti.

(NA-SMR-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title