Haberler

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig'de Mücadele Eden Giresunspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Karşılaşmasının Hakemi Özgüç Türkalp'e Büyük Tepki Var.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hakemi Özgüç Türkalp'e büyük tepki var.

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, dün kendi saha ve seyircileri önünde karşılaştıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la 2-2 berabere kaldıklarını hatırlattı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını kazanmak için sahaya çıktıklarını ve iyi mücadele ettiklerini ifade eden Birinci," Ligde alt sıralardan kurtulmak ve çıkış yakalamak için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istiyorduk. İyi mücadele etmemize rağmen sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Bizim açımızdan çok önemli olan 2 puanı malesef sahada bıraktık" dedi.

Birinci, karşılaşmanın hakemi Özgüç Türkalp'in verdiği kararların maçın skorunun oluşmasında önemli rol oynadığını öne sürerek, "Bizim Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmamız mümkün değildi. Çünkü sahada Özgüç Türkalp faktörü vardı. Karşılaşma boyunca takdir haklarını rakipten yana kullandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor lehine verdiği penaltı kararı da bize göre haksız. Ben hayatımda bu kadar abuk subuk verilmiş bir penaltı kararı görmedim. Maçın hakemi verdiği kararlarla maçın skorununun oluşmasında önemli rol oynadı. Bize göre karşılaşmanın skoru 'Giresunspor:2- Özgüç Türkalp: 2'dir" diye konuştu.

(AÇ-ÖS-MU-Y)

11.02.2008 14:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title