Haberler

Bandırmaspor Teknik Direktörü Uğur Eksikleri Giderilirse Şampiyonluğun En Büyük Adayı Bandırmaspor...

(ÖZEL) Bandırmaspor Teknik Direktörü Uğur Eksikleri giderilirse şampiyonluğun en büyük adayı Bandırmaspor olurİlk devre sıkıntılı süreci kolay atlattıkİkinci devre zor geçecekHerkes elini taşın altına koymalıMithat ABAKAN MANAVGAT - ANTALYA,(DHA)TFF 2'nci Lig Beyaz Grup...

(ÖZEL) Bandırmaspor Teknik Direktörü Uğur Eksikleri giderilirse şampiyonluğun en büyük adayı Bandırmaspor olur

İlk devre sıkıntılı süreci kolay atlattık

İkinci devre zor geçecek

Herkes elini taşın altına koymalı

Mithat ABAKAN MANAVGAT - ANTALYA,(DHA)

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Eksikleri giderilirse şampiyonluğun en büyük adayı Bandırmaspor olur dedi.

Bandırmaspor, Antalya'nın Manavgat ilçesinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ligin ilk yarısını lider Gümüşhanespor'un 4 puan gerisinde 3'üncü sırada tamamlayan Bandırmaspor ikinci devreye eksikleri tamamlayarak şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Teknik direktör Mustafa Uğur yönetiminde günde çift antrenmanla sürdürülen kampta teknik ve taktik çalışmalar yapılıyor.

İLK DEVRE SIKINTILI SÜRECİ KOLAY ATLATTIK

Teknik direktör Mustafa Uğur, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, ilk devrede hiç ummadıkları puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, Geldiğimiz noktaya baktığımızda 17 haftalık performansta alınan 32 puanın hiç de küçümsenemeyecek puan olduğunu düşünüyoruz. Zaten 34 puan hedeflemiştik. Buna da en yakın şekliyle ulaşmış bulunuyoruz, o yönüyle oyuncularımızın saha içerisindeki, saha dışarısındaki birlikteliği, bana göre bu istenilen seviyeyi getirdi. O yüzden oyuncularıma ilk yarı göstermiş olduğu performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Zaman zaman aksaklıklar oldu ama futbol takımlarının içinde olağan düşüşler zaman zaman yaşanabiliyor. Önemli olan bu sıkıntılı süreçten kısa sürede arınmaktı, çıkmaktı. Bunu başardığımızı düşünüyorum dedi.

İKİNCİ DEVRE ZOR GEÇECEK

İkinci yarının bütün takımlar için zor geçeceğini anlatan Uğur, Ben de Bandırmaspor adına çok kolay geçeceği kanaatinde değilim. İşte transfer sürecinde ne kadar zorluklar yaşandığını görüyoruz. Şu ana kadar zaten bir tek Feyyaz'ı kadromuza katabildik. İnanılmaz bir sayısal eksikliğimiz var. Bunun için bir fedakarlık yapılır da takımın eksikleri kısa süre içerisinde giderilirse, ikinci devreyi çok rahat geçeriz ve hedefe ulaşırız diye düşünüyorum. Ama kesinlikle transfer yapılması gerektiğini düşünüyorum diye konuştu.

Teknik direktör Mustafa Uğur, forvet hattında sayısal eksikleri olduğunu, futbolcuların sakatlık, ceza ya da form düşüklüğü yaşamaları durumunda ağır bir bedel ödeyebileceklerini, bu nedenle forvet hattının takviye edilmesi gerektiğini vurguladı.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Bandırmaspor taraftarının takma karşı inanılmaz bir ilgisinin olduğunu da anlatan Uğur, şöyle dedi

Taraftardan yana bir endişemiz yok ama her şey, bütün yük belediye başkanının üzerinde. Bence Bandırma'daki bütün sivil toplum kuruluşlarının, ticaret insanlarının başkana yardım etmesi gerektiği kanaatindeyim. Yani bir kişinin omuzlamasıyla bu işin kolay kolay altından kalkılmayacağı kanaatindeyim. Bandırmaspor eksikleri giderilirse şampiyonluğun en büyük adayı olur diye düşünüyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title