Haberler

Bandırmaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Istifa Etti

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, 5-0'lık Balıkesirspor yenilgisinin ardından istifa ettiğini açıkladı.

Feyyaz Uçar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Balıkesirspor'un oyunun her alanından kendilerinden üstün bir oyun sergilediğini, 3-0 olduktan sonra dahi çok tepki veremediklerini söyledi.

Yakaladıkları 1-2 pozisyonu da değerlendiremediklerini aktaran Uçar, şöyle konuştu:

"Bu saatten sonra oyunla ilgili bir şey söylemenin bir anlamı yok. Ben şu andan itibaren Bandırmaspor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa ediyorum. Çünkü bir kan değişikliğine ihtiyaç var. Bu durumda takım değiştirilemeyeceğine göre hocanın değişmesi gerekiyor. Bundan sonra Bandırmaspor'a başarılar diliyorum. Zor bir görevdi. Takımı 9 maçta 5 puanla almıştık. Elimizden geleni yaptık ama başaramadık."

Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök ise farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Bandırmaspor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini ve sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldıklarını aktaran Cangök, "Bandırmaspor'a da geçmiş olsun. Sanırım Feyyaz hoca da istifa etmiş ama maalesef bu işler böyle. Balıkesirspor bugün çok iyi bir galibiyet aldı. Maçın başında sonuna kadar üstün oynadık. Genç oyuncularımıza da zaman zaman şans vermeye çalışıyoruz. Balıkesir ve Balıkesirspor adına çok iyi bir sonuç oldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Balıkesirspor Feyyaz Uçar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title