Haberler

    Bandırmaspor'da Yusuf Şimşek Dönemi!

    TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor'daFeyyaz Uçar'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Yusuf Şimşek getirildi.

    TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor'daFeyyaz Uçar'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Yusuf Şimşek getirildi.



    Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, Balıkesirspor'a 5-0 mağlup olarak kötü bir hafta sonu geçirdiklerini ve sonrasında teknik direktör Feyyaz Uçar'ın istifasını sunduğunu bildirdi.



    Uçar'ın istifasının ardından bu görev için Yusuf Şimşek ile görüştüklerini anlatan Elmastaş, "Kendisiylegörüşmelerimizi tamamladık ve 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda yeni hocamızla iyi sonuçlar gelecek." dedi.



    Bordo-beyazlıların yeni teknik direktörü Yusuf Şimşek ise TFF 1.Lig'i yakından tanıdığını söyledi.



    Kendisine yönelik güveni boşa çıkarmayacağını dile getiren Şimşek, şunları kaydetti:



    "Bugünden itibaren beyaz bir sayfa açtık. Ekibim ve taraftarımızla birlik olup güzel günler göreceğiz. Ben bu ligi tanıyorum. Rize'de Mustafa Denizli ile şampiyonluk yaşadık. Antalya'da tek başıma şampiyonluk yaşadım. Oyuncuları da rakipleri de tanıyorum. Buradaki sıkıntının ufak olduğunu düşünüyorum. Hep birlikte bu sıkıntıları aşacağımızı düşünüyorum."



    Konuşmaların ardından Yusuf Şimşek 1,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.



    Yusuf Şimşek'in teknik ekibinde Ali Postacı, Gökhan Kılavuz, Erhan Namlı, Şaban Özdeş ile kaleci antrenörü Aydın Gencer'in görev yapacağı açıklandı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Balıkesirspor Yusuf Şimşek Feyyaz Uçar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title