Haberler

Bandırmaspor'a Baklava Takviyesi

- Bandırmaspor'a baklava takviyesi

BALIKESİR - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 6. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Ahmet Biçer, Bandırmaspor tesislerini ziyaret etti. Antrenman sonrası futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Tuğgeneral Biçer ve beraberindeki askeri heyet, futbolculara baklava ikram ederek başarılar diledi.

Her zaman Bandırmaspor'un yanında olduklarını söyleyen Tuğgeneral Ahmet Biçer " Zor günlerden bir ve beraber olarak sıyrılacağız. Bizler sizlerin başarılı olacağınıza inanıyoruz. Elazığspor maçından da üç puanla ayrılacağız" dedi. Bandırmaspor Teknik direktörü Yusuf Şimşek, ziyarete gelen komutanlara teşekkür ederek "Verdiğiniz destek bizim için çok önemli. Bizim yanımızda olmanız bize güç verecek. İnşallah bu hafta üç puan alarak çıkışa geçeceğiz" dedi.

Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette yapılamayan Bandırma 17 Eylül Stadı'nın ışıklandırma konusu da gündeme geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Balıkesir Bandırma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title