Haberler

Bandırma'daki Fuhuş Operasyonu

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Polisin Düzenlediği 'Çengel-1' İsimli Fuhuş Operasyonunda Gözaltına Alınan 40 Kişinden 14'ü, Çıkarıldıkları Mahkemece Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde polisin düzenlediği 'Çengel-1' isimli fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 40 kişinden 14'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekiplerinin 3 aylık bir çalışma sonucunda düzenledikleri 'Çengel-1' kod adlı operasyonda, 2'si yabancı uyruklu 20 bayan toplam 40 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şahısların mahkemesi akşam geç saatlere kadar sürdü. 'Fuhuş yapmak, aracılık etmek, fuhuştan para temin etmek ve fuhşa yer temin etmek' suçlarından mahkemeye çıkan zanlılardan S.K, A.K, G.A, V.C, S.D, S.E, M.S, E.D. ve C.K. isimli erkeklerle, A.T, E.A, T.C, G.Y. ve H.K. isimli kadınlar tutuklanarak Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Diğer şahıslar ise ifadelerinin ardından serbest kaldı. Gözaltına alınan Azeri uyruklu B.N. ve Gürcistan uyruklu T.S. isimli kadınların ise yapılan sağlık muayenelerinin ardından sınır dışı edilecekleri belirtildi.

(MEY-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title