Haberler

Bandırma'da Trafik Sorunu

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Uğur Mumcu Caddesi'ndeki Araç Yolunun Daraltılarak Kaldırımların Genişletilmesi, Caddedeki Araç Trafiğinin Kilitlenmesine Sebep Oluyor.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Uğur Mumcu Caddesi'ndeki araç yolunun daraltılarak kaldırımların genişletilmesi, caddedeki araç trafiğinin kilitlenmesine sebep oluyor.

Bandırma Belediyesi tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırımları yenilenen, ilçenin 3 mahallesine en önemli ana ulaşım yolu olan Uğur Mumcu Caddesi'nde trafik sorunu yaşanıyor. Kaldırımları taşlarla döşendikten sonra genişletilen caddede araç yolunun ise daraltılması sebebiyle iki araç yanyana geçmekte zorluk çekiyor. Yasak olmasına rağmen caddeye gece gündüz araç parkı yapılması ise zaten dar olan yolun araç trafiğini tamamen kilitliyor. Günün her saati halk otobüsleri, servisler, dolmuşlar ve özel araçlarla yoğun araç trafiğinin yaşandığı Uğur Mumcu Caddesi'nde daha önceden trafik sıkışıklığı görülmediğini belirten vatandaşlar, "Yıllardır bu cadde yoğun trafiğe rağmen kilitlenmezdi. Ancak çalışmalar tamamlandıktan sonra kaldırımların genişletilmesi, yolun daralmasıyla birlikte 2 araç yanyana geçemez oldu. Caddenin bazı kesimlerinde kaldırımın caddenin içine girerek, daha da fazla genişletilmiş. Araçlar özellikle bu alanlarda büyük zorluklar çekiyor. Birde caddeye araç parkı durumu iyice içinden çıkılmaz hale sokuyor. Yıllardır düzenli olan bir cadde neden durup dururken bozuldu, bu hale geldi" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

(MEY)

19.09.2007 16:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title