Haberler

Bandırma'da Şantaj Operasyonu

Balıkesir'in Bandırma İlçesinde Market Sahibi Bir Kadın, Yasak Aşk Yaşadığı Evli Adamın Fotoğraflarını Çektirerek Şantaj Karşılığı Para Aldığı İddiasıyla 3 Erkek Arkadaşıyla Birlikte Gözaltına Alındı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde market sahibi bir kadın, yasak aşk yaşadığı evli adamın fotoğraflarını çektirerek şantaj karşılığı para aldığı iddiasıyla 3 erkek arkadaşıyla birlikte gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bandırma'da bir firmada sigara dağıtımı yapan evli İ.F. (41) isimli şahıs, market sahibi Z.A. (26) isimli kadına birliktelik teklif etti. Bir süre İ.F. ile arkadaşlık yapan market sahibi Z.A, daha önceden tanıdığı C.Ö. (22), B.H. (29) ve C.Ö. (17) isimli şahıslarla anlaşarak, İ.F. ile birlikteyken fotoğrafını çektirdi. Daha sonra fotoğrafları İ.F.'ye göstererek karısına vermekle tehdit eden kadın, şahıstan 10 bin YTL para aldı.

Şahısların bir ay sonra tekrar 5 bin YTL para talep etmeleri üzerine, İ.F. polise başvurdu. Şahıslarla parayı vermek için sahil kesimindeki bir çay bahçesinde buluşma ayarlayan İ.F, seri numaraları alınmış paraları şahıslara teslim etti. Bu sırada çevrede tedbir alan sivil polisler, 3 şahsı parayı teslim aldıktan sonra suçüstü yakaladı. Market sahibi Z.A. isimli kadınla birlikte gözaltına alınan 3 şahıs, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(MEY-MŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title