Haberler

Bandırma'da 17 Eylül Yağlı Pehlivan Güreşleri Yapıldı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen ’17 Eylül Yağlı Pehlivan Güreşleri’ yapıldı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen '17 Eylül Yağlı Pehlivan Güreşleri' yapıldı.

Bandırmaspor'un antrenman tesislerinde gerçekleşen güreşlerde, 13 kategoride toplam 213 güreşçi mücadele etti. 32 güreşçinin katıldığı başpehlivanlık güreşlerinde de çekişmeli müsabakalar yapıldı.

Finalde karşılaşan Şaban Yılmaz ile Serhat Gökmen, normal sürede yenişemeyince puanlamaya geçildi. Bu sürede de güreşçiler, birbirine üstünlük kuramayınca altın puana gidildi. Altın puanı kazanan Şaban Yılmaz, başpehlivan oldu.

17 Eylül Yağlı Pehlivan Güreşlerini Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Namık Havutça, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki ve çok sayıda vatandaş izledi.

Dereceye giren güreşçilere ödüllerini, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın, Namık Havutça, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza verdi. 2017 güreş ağalığını ise 85 bin liraya Orhan Narin aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şaban Yılmaz Balıkesir Bandırma Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title