Haberler

Bana Sevmeyi Anlat 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

Bana Sevmeyi Anlat heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşacak. 10. bölüm fragmanı yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat'ta bu hafta neler olacak? İşte tüm detaylar

Ay Yapım imzalı Bana Sevmeyi Anlat'ta bu hafta Simge'nin eline geçen görüntüden habersiz olan Leyla, oğluna kavuşmuş ve mutludur. Haşmet planının işlediğini düşünürken beklenmedik bir gelişmeyle dengeler değiştirir. Artık herkes atacağı adımı bir kere daha düşünecektir.

Alper gizemli buluşmanın ardından duydukları karşısında şok olur. Leyla ile arası açılan Alper, büyük bir kararın eşiğindedir. Nasıl bir karar verirse versin dünyası değişecektir. Karşısında Onur'u gören Engin için ise yüzleşme zamanıdır. Başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ ve Dolunay Soysert'in paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat dizisi yeni bölümü ile 4 Kasım Cuma akşamı saat 20:00'da FOX ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ay Yapım Medya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title