Haberler

"Bana Sahnede Her Gün Bayram"

Güncelleme:

Ramazan Bayramı'nın ilk günü Antalya'da sahne alan şarkıcı Sibel Can, eski ve yeni parçalarıyla tatilcileri coşturdu.

Ramazan Bayramı'nın ilk günü Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Sueno Otel'de sahneye çıkan şarkıcı Sibel Can, eski ve yeni parçalarıyla tatilcileri coşturdu.

Sibel Can, "Bugün iki bayramı birlikte yaşıyoruz, ama aslında benim için sahnede her gün bayram" dedi.

Sibel Can, konser öncesi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle 10'uncu Yıl Marşı'nı söyledi. Tatilciler de dağıtılan Türk bayraklarını sallayarak 10'uncu Yıl Marşı'na eşlik etti. Havai fişek ve maytaplar eşliğinde, taş işlemeli beyaz bir elbiseyle sahneye çıkan Sibel Can hareketli parçalarla hayranlarını coşturdu. Amfitiyatroyu dolduran yüzlerce kişi Can'ın seslendirdiği şarkılarla eğlendi. Kıvrak dansları da ilgiyle izlenen Can, 2. 5 saat sahnede kalarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Otelde bayram tatilini geçiren şarkıcı Bülent Serttaş da Sibel Can'ı sahnenin önünde izledi. Sibel Can'ın daveti üzerine sahneye çıkan Serttaş, 3 şarkı seslendirdi. Konser ortasında tatilciler arasında yeni evlenen çiftler olup olmadığını soran Sibel Can, yeni çiftleri sahneye davet etti. Sahneye yoğun katılım olurken, hayranları Can ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Balayı yapan çiftlerin sahneye çıkmasını fırsat bilen birçok hayranı da sahneye hücum etti. Sahneye gelen Marina Pakina adlı Rus kız Sibel Can'a sarılarak öptü. Otelde tatil yapan Pakina sahnede oynamaya başlayınca Sibel Can'ın dikkatini çekti. Tüm hayranları sahneden inerken, Sibel Can Rus kızı sahnede bırakarak oynamasına izin verdi. Rus kızın kıvrak dansı karşısında şaşkınlık geçiren Sibel Can, "Bu numaraları ben bile bilmiyorum. Bu kızı sahnede böyle görünce aklıma gençlik yıllarım geldi. Gerçekten mükemmel bir yetenek, içten oynuyor" diye konuştu.

SAHNEDE ÇOK MUTLUYUM

Konser öncesi kuliste gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sibel Can, bugün 2 bayramı birden kutladıklarını belirterek, "Benim için yoğun bir bayram geçecek. Birinci gün konserimiz Antalya'da, ikinci gün Kıbrıs'ta, daha sonra Bodrum ve sonraki gün de Çeşme'de konser programım var. Bayramın 4 gününü böyle çok güzel şekilde çalışarak, şarkı söyleyerek geçireceğim. Sahnede çok mutlu oluyorum. Sahnede bayram yaşıyorum. Ben aslında her zaman bayram yaşıyorum, benim için sahne bayram demek" diye konuştu. Bayramın birinci gününü çocukları Melisa ve Emir ile birlikte geçirdiğini, sabah kahvaltısı yaptıklarını anlatan Sibel Can, "Engin Can Amerika Miami'de. Orada üniversiteye başladı. Allah bütün herkese böyle bir şey nasip etsin. Onu orada bıraktık ama sık sık yanına gidip geleceğim" dedi. Amerika'daki Irene kasırgasından dolayı da çok korktuğunu söyleyen Sibel Can, "Okyanuslardan geldim, ne fırtınalar ne kıyametler koptu. Ödüm koptu vallahi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title