Haberler

Bana Ne Ya... Bana Ne

Güncelleme:

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Partisinin Antalya Teşkilatı Tarafından Düzenlenen Bayramlaşma Töreninde, Almanya'daki Deniz Feneri Davasıyla Partisinin İlişkilendirilmesine Tepki Gösterdi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, partisinin Antalya teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde, Almanya’daki Deniz Feneri davasıyla partisinin ilişkilendirilmesine tepki gösterdi.

Konuya ilişkin soru üzerine Şahin, "Falan ülkede, falan dernek yöneticileri suiistimal yapmış. Bunun sorumlusu da sizsiniz diyorlar. Bana ne ya. Bana ne. Almanya’daki bir derneğin yöneticileri yanlış yapmışlarsa, yargılanmışlarsa, benim iktidarımdan buna ne?" dedi. Şahin, şunları söyledi: "Bize, ’Senin bakanlığında şu yanlışlıklar yapılıyor’ deyin. Eğer gerçekten yanlışlıklar oluyorsa ben size teşekkür ederim, düzelttiririm. Çünkü biz hatamızı söyleyene ’Allah razı olsun’ demeyi bir ahlaki kaide olarak biliriz. Ama bize ’Şurada bir şey yapılıyor, şu kamu kuruluşunda şöyle bir şey yapılıyor’ demeyin. ’Falan ülkede, falan dernek yöneticileri suiistimal yapmış. Bunun sorumlusu da sizsiniz’ diyorlar. Bana ne ya. Bana ne. Almanya’daki bir derneğin yöneticileri yanlış yapmışlarsa, yargılanmışlarsa, benim iktidarımdan buna ne? Benim iktidarımla ne alakası var? Ne yapmak istiyorlar? Türkiye’de Ak Parti’nin önünü şöyle dediler olmadı, böyle dediler olmadı bir türlü kesemiyorlar, başkalarının bir takım kişisel hatalarını bize yamamak suretiyle güya bizim yolsuzluklara göz yumduğumuzu ifade ediyorlar. Gözlerimiz faltaşı gibi açık her türlü usulsüzlüğün üzerine şiddetle gidiyoruz ve gideceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title