Haberler

Bana 24 Saat Verin

Sevilla'nın Kaptanı Jose Navarro'nun Dün Telefonla Görüştüğü Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot'a, "Bana Kulübümle Olan Sorunlarımı Gidermek İçin 24 Saat Süre Verin" Dediği Öğrenildi.

Sevilla’nın kaptanı Jose Navarro’nun dün telefonla görüştüğü Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot’a, "Bana kulübümle olan sorunlarımı gidermek için 24 saat süre verin" dediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ, Navarro transferinde sona yaklaştı. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, dün telefonla görüştükleri Sevilla’nın kaptanının kendilerinden 24 saat süre istediğini açıkladı. İngiltere, Almanya, İngiltere ve İspanya’dan birçok yıldız Beşiktaş’a gelmek için haber gönderdiğini belirten Colot, "Ancak, hocamız ısrarla Navarro’nun alınmasını istedi. Biz de dün kendisiyle bir telefon görüşmesi yaptık. Navarro kulübü ile sorunlarını gidermek için bizden 24 saat süre istedi. Biz, kendisine 48 saat zaman tanıdık" dedi.

Navarro’nun çok önemli bir oyuncu olduğunu, UEFA Kupası’nı üst üste iki kez kazanan Sevilla’nın kaptanına İspanya’dan başka teklifler de olduğunu söyleyen Kolot, "Kulübü bonservis ücretini yüksek tutup, zorluk çıkarıyor. Amacımız böylesine profesyonel bir oyuncuyu Beşiktaş’a kazandırmak" diye konuştu.

Faye ile ilgimiz yok

Real Madrid’de forma giyen Helguera’nın menajerinin kendileriyle temas kurup bu oyuncunun gelmek istediğini belirttiğini ifade eden Kolot, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın bu transfere sıcak bakmaması nedeniyle dikkate almadıklarını vurguladı.

Bolton’un Senegalli futbolcusu Faye ile ilgilenmediklerini açıklayan Celal Kolot, "29 yaşındaki bu futbolcu için 4,5 milyon Euro bonservis ücreti istendiği yazıldı. Bizim böyle bir transfer girişimimiz olmadı. İngiliz gazetelerinin haberleri gerçeği yansıtmıyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title