Haberler

Balyoz ve Levyeyle Çelik Kasaları Patlattılar

Adana'da, Aynı Sokakta Bulunan 3 Ayrı İşyerine Giren Hırsızlar, Çelik Para Kasalarını Balyoz ve Levyeyle Patlattı. Kasalarda Para Bulamayan Hırsızlar, İşyerlerinden 1 Adet Bilgisayar Çaldı.

Adana'da, aynı sokakta bulunan 3 ayrı işyerine giren hırsızlar, çelik para kasalarını balyoz ve levyeyle patlattı. Kasalarda para bulamayan hırsızlar, işyerlerinden 1 adet bilgisayar çaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Güzelevler Mahallesi'nde bulunan Keresteciler Sitesi'nde meydana geldi. 263 Sokak'ta faaliyet gösteren Mehmetoğlu Kerestecilik, Arpaş Palet ve Yalçın Kerestecilik'in çalışanları sabah işyerlerine geldiklerinde, büro alarak kullanılan bölümdeki çelik kasaların parçalanmış ve çekmecelerin dağıtılmış olduğunu görünce durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, aynı gecede soyulan 3 işyerine de çatı katındaki kapıların kırılarak girildiği tespit edildi. Ofis olarak kullanılan odaların kapı kilidini kıran hırsızların, levye ve balyozlarla kasaları açtıkları ve evrakları dağıttıkları belirlendi.

Hırsızların sadece bir işyerinde buldukları dizüstü bilgisayarı çaldıkları bildirildi.

Kırılan kasada para bırakmadıklarını söyleyen Mehmetoğlu Kerestecilik'in sahibi Mustafa Zeren, "20 yıldan beri burada kerestecilik yapıyoruz. Bugüne kadar birkaç kez başımıza geldiği için kasada para bırakmıyoruz. Resmi evraklarımızdan başka bir şey olmayan kasadaki eşyaları dağıtmışlar, ama gördüğüm kadarıyla bir şey çalınmamış" dedi.

(MK-MT-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title