Haberler

Aşkına Karşılık Vermeyen Kadını Balkondan Girip Öldüren Yaşlı Adam, Dağlık Alanda Yakalandı

Güncelleme:

İzmir'de yaşlı adam, aşkına karşılık vermeyen kadının evine merdiven dayayarak girdikten sonra kadını öldürmüş kızını yaralamıştı. Yaşlı adam günler sonra dağlık alanda yakalandı.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde yaşlı bir adam, bir apartmanın ikinci katındaki eve merdiven dayayarak balkondan girerek aşkına karşılık vermeyen kadını ve kızını vurdu. Yatağında uyurken tüfekle vurulan kadın hayatını kaybederken kaçan katil zanlısı, günler sonra dağlık alanda yakalandı.

MERDİVENLE EVE GİRİP KENDİSİNİ REDDEDEN KADINI VE KIZINI VURDU

29 Nisan'da saat 03.00 sıralarında Süleyman Demirel Mahallesi'ndeki dört katlı binada meydana gelen olayda Mustafa K., yanında getirdiği merdivenle, Vicdan Özetçi ile daha önce eşinden boşanan kızı Hülya'nın yaşadığı ikinci kattaki evin balkonuna çıktı.

Aşkına Karşılık Vermeyen Kadını Balkondan Girip Öldüren Yaşlı Adam, Dağlık Alanda Yakalandı

Balkon kapısını zorlayarak içeri giren Mustafa K. av tüfeğiyle aynı odada uyuyan Vicdan Özetçi ve kızı Hülya Özetçi'ye birer el ateş edip kaçtı.

KADIN HAYATINI KAYBETTİ KIZI YARALANDI

Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göğüslerinin sağ kısmından vuruldukları belirlenen anne- kız, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak 2 çocuk annesi Vicdan Özetçi, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Durumu ağır olan Hülya Özetçi ise yapılan müdahalenin ardından Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Aşkına Karşılık Vermeyen Kadını Balkondan Girip Öldüren Yaşlı Adam, Dağlık Alanda Yakalandı

DAHA ÖNCE KADINI TEKLİFİNİ REDDETTİĞİ İÇİN TEHDİT ETMİŞ

Bayındır'ın kırsal Çırpı Mahallesi'ndeki bir çiftlikte hayvan bakıcılığı yapan Vicdan Özetçi'nin, 2 ay önce ayrılıp Ödemiş ilçesi Süleyman Demirel Mahallesi'ndeki bir çocuk annesi kızı Hülya Özetçi'nin yanına yerleştiği belirtildi. Vicdan Özetçi'nin teklifine karşılık vermediği için daha önce birçok kez tartıştıkları ve kendisini ölümle tehdit ettiği ileri sürülen Mustafa K. hakkında Bayındır İlçe Jandarma Komutanlığı'na bir süre önce şikayette bulunduğu ifade edildi.

SÜRÜCÜDEN ERİK TOPLAYACAĞIM DİYE MERDİVEN İSTEMİŞ

Olaydan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, Ödemiş, Kiraz ve Bayındır ilçelerinde cinayet zanlısının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Yolüstü Mahallesi'nde cinayette kullanılan otomobili tespit eden ekipler, sürücü H.D.'yi gözaltına aldı.

Aşkına Karşılık Vermeyen Kadını Balkondan Girip Öldüren Yaşlı Adam, Dağlık Alanda Yakalandı

Emniyete götürülen otomobilin sürücüsü H.D., ifadesinde Mustafa K.'nin erik toplamak için kendisinden merdiveni taşımasını için yardım istediğini öne sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.D. tutuklandı.

KATİL ZANLISI YAŞLI ADAM DAĞLIK ALANDA YAKALANDI

H.D.'nin ifadesi doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren ekipler, Kiraz'ın Kaleköy Mahallesi yakınlarındaki dağlık alana düzenledikleri operasyonda cinayet zanlısı Mustafa K.'yi yakaladı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Öte yandan olayda yaralanan Hülya Özetçi'nin tedavisinin sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ödemiş İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

kazanova:

dayuya da yazuk la. . . adam aşuk olmuş. . . dul teyze kaprüs yapmuş. . . adam zengündü halbukü. . . neyse. . .

0
11
yanıtYanıtla
DOĞRUSU BU:

İDAMMMMMM

10
0
yanıtYanıtla
cosmos:

haber çok basit anlatıyor

4
0
yanıtYanıtla
senarist:

nolacadu. . . senaryo yazup film mi çekeces. . .

yanıt0
yanıt0
adalet yerini bulsun:

aynen namusu korumak ta suç anasını satayım ya kadın yoh diyo hala geliyor kansız idam gelsin öldürülsün bunlar ancak durur o zaman sapıklar

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title