Haberler

Balkanlar Turuna Çıkan MHP Lideri Bahçeli Yurda Döndü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yunanistan, Bulgaristan, Kosova ve Makedonya'yı kapsayan Balkan ülkelerine yaptığı ziyaretlerini tamamlayıp Türkiye'ye döndü. Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan Bahçeli ve beraberindekiler gümrük işlemlerinin ardından karayoluyla Ankara'ya doğru yola çıktı.

Edirne'deki Pazarkule Sınır Kapısı'nı kullanarak 4 gün önce karayoluyla Balkan turuna çıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yunanistan, Bulgaristan, Kosova ve Makedonya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. 4 gün içerisinde çok sayıda şehri gezen Bahçeli ve beraberindeki heyet, akşam saat 20.30 sıralarında Bulgaristan'daki Kaptan Andreova Sınır Kapısı'nı kullanarak, Kapıkule Sınır Kapısı üzerinden Türkiye'ye geldi. Gümrük sahasına 06 MHP 01 plakalı makam otomobiliyle giriş yapan Bahçeli ve heyeti gümrük işlemleri tamamlanmasını VİP salonunda bir süre dinlenerek bekledi.

Burada gazetecilerin röportaj taleplerini kabul etmeyen Bahçeli, yaklaşık yarım saat bekledikten sonra yeniden makam otomobiline binerek Ankara'ya hareket etti. - Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Devlet Bahçeli Bulgaristan Yunanistan Kosova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title