Haberler

Balkan Voleybol Turnuvası Start Aldı

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Balkan Voleybol Birliği'nin katkıları ve Halkbank'ın sponsorluğunda düzenlenen 2011 Kulüplerarası Bayanlar Balkan Kupası Bursa Atatürk Spor Salonunda oynanan iki maçla start aldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Balkan Voleybol Birliği'nin katkıları ve Halkbank'ın sponsorluğunda düzenlenen 2011 Kulüplerarası Bayanlar Balkan Kupası Bursa Atatürk Spor Salonunda oynanan iki maçla start aldı. Turnuvada; Türkiye'den Nilüfer Belediyespor, Sırbistan'dan OOK Kolubara Lazarecac, Romanya'dan C. S. M. Lugoj, Arnanutluk'dan Teuta takımları mücadele ediyor.

İLK GALİBİYET ROMANYA'NIN

Günün ilk maçında OOK Kolubara Lazarevac ile C. S. M. Lugoj arasında oynandı. Karşılaşmanın birinci setini 25-19 Sırbistan ekibi Kolubara Lazarevac, ikinci setini Romanya ekibi 25-20 kazandı. Üçüncü seti Lugoj zor da olsa 26-24 kazanarak öne geçti. Son sette karşılıklı sayılar vardı. Savunmada daha dikkatli olan Lugoj seti 25-20, maçı da 3-1 kazanarak şampiyonanın ilk galibi oldu.

NİLÜFER İYİ BAŞLADI

Günün ikinci maçında Nilüfer Belediyespor, Arnavutluk ekibi Teuta ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Nilüfer Belediyespor birinci teknik molayı 8-3 tamamladı. Konuk ekip karşılık vererek bir ara farkı kapattı, ancak son vuruşlarda etkili olan Nilüfer Belediyespor seti 25-22 kazandı. Bursa ekibi Kübra'nın smaçları ve Ece'nin servis atışlarıyla ikinci seti 25-9'luk farklı skorla kazandı. Son seti de 25-15 kazanan Nilüfer Belediyespor, turnuvaya galibiyetle başladı.

Turnuvada yarın saat 16. 00'da Teuta- OOK Kolubara Lazarevac, 18. 30'da Nilüfer Belediyespor- C. S. M Lugoj maçları oynanacak. Turnuva pazar günü sona erecek. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title