Haberler

Balıkesirspor Karıştı

Balıkesirsporlu Eski Yöneticilerden Nefi Emengen'in 'Başkan Danışmanı' Sıfatı ile Katıldığı Bir Televizyon Programında Yaptığı Açıklamalar Kulübü Karıştırdı.

Balıkesirsporlu eski yöneticilerden Nefi Emengen'in ''Başkan Danışmanı'' sıfatı ile katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalar kulübü karıştırdı.

Futbolcuların M.K.Paşaspor maçı öncesi, ''Y.Burdurspor galibiyetinin primleri verilmezse sahaya çıkmayız'' diye kazan kaldırdığını iddia eden Emengen, Kaptan Mehmet'in devre arası tatiline erken çıkmak için bu müsabakada bilerek sarı kart görüp cezalı duruma düştüğünü öne sürdü.

Nefi Emengen, teknik direktör Şirin Berber ile antrenör Aslan Toklu arasında sorunlar olduğunu da söylerken, dün basın toplantısı düzenleyen yöneticiler bu iddiaları yalanladılar. Emengen'in söylediği gibi Başkan Emin Ermişler'in danışmanı olmadığını blirten Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Hasan Töner, ''Prim sorununu krize dönüşmeden çözdük. Berber ile Toklu arasındaki anlaşmazlık aile içi meseledir. Bunları halledeceğiz'' dedi.

Bu arada 2. Başkan Kemal Büyükakın, maç günleri sahte para ile bilet alanların çoğaldığını belirterek taraftarlardan yardım istedi. Büyükakın, ''Bazı şahıslar 10 YTL'lik bilet için sahte 100 YTL veriyor. Hem bilet alıp maça giriyor hem de 90 YTL para üstünü cebine koyuyor. Bu sahtekarlığın önüne geçmek için gişelerde 50 ve 100 YTL kabul etmeyeceğiz. Taraftarlarımızdan bu konuda yardım ve anlayış bekliyoruz'' diye konuştu.

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title