Haberler

Balıkesirspor Denizli'ye 3 Puan İçin Gidiyor

Güncelleme:

Balıkesirspor, ışıklandırılan Balıkesir Atatürk Stadında yaptığı ilk gece antrenmanı ile Tekden Denizlispor maçının hazırlıklarını tamamladı.

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor, ışıklandırılan Balıkesir Atatürk Stadı'nda yaptığı ilk gece antrenmanını ile Tekden Denizlispor maçı hazırlıklarını tamamladı. Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu, Denizli'ye 3 puan almak için gideceklerini söyledi.

İlk defa ışıklandırılan Balıkesir Atatürk Stadı'ndaki antrenmana akın eden kırmızı-beyazlı taraftarlar takımlarını aralıksız destekledi. İçlerinde çocuklarıyla beraber gelen ailelerin de yer aldığı yüzlerce taraftar takımın çalışmasını izledi, tezahürat yaptı. Oyuncuları isimleriyle tek tek çağırıp üçlü çektiren taraftarlar, teknik direktör İsmail Ertekin'e de "Bu taraftar seninle gurur duyuyor" diye sloganlar attı.

Taraftarların yoğun sevgi gösterisinde bulunmasının kendisini duygulandırdığını ifade eden İsmail Ertekin, "İşte gerçek Balıkesirspor taraftarları" dedi. Stadyumun ışıklandırılmasının kendilerini memnun ettiğini belirten İsmail Ertekin, Balıkesir taraftarının ilk defa oynanacak gece maçlarına aç olduğunu, kendileri açısından da gece maçı oynayabilecek olmanın iyi bir gelişme olduğunu kaydetti. Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "Çok güzel bir antrenman, hem seyircimiz hem de biz şu anda inanılmaz derecede mutluyuz. Gerçek Balıkesirspor taraftarı bunlar. Biz de onlara layık olmak için bundan sonraki maçlara daha çok çalışıp daha çok puanlar alarak taraftarın gösterdiği sevgiye layık olabilmek için tüm çabamızı sarfetmemiz gerekiyor. İnşallah önümüzdeki maçtan itibaren de bu sevgiye layık oluruz. Hem bize hem oyuncularımıza sahip çıkmaları bizi son derece mutlu etti. Bu olaylar manevi olarak bizi takımımızı daha ileri götürmek için pozitif bir enerji verdi. Hakikaten çok duygulandım, çünkü bu takım bu sevgiyi hak ediyor. Hepsine teşekkür ederim taraftarın sağ olsunlar, var olsunlar" diye konuştu.

Pazartesi akşamı Tekden Denizlispor ile karşılaşacak olan Balıkesirspor'un kadrosunda iki oyuncusu eksik.

ERTEKİN: "TEK HEDEFİMİZ 3 PUAN ALMAK"

PTT 1. Lig'de zirveye en yakın takımlardan biri olan Balıkesirspor'da Tekden Denizli maçının hazırlıkları tamamlandı.

Işıklandırma ile sahanın muhteşem bir görünüme sahip olduğunu söyleyen Ertekin, "Böyle olunca antrenman da maç da zevk olur. Bundan sonra maç yapmak da zevk olacak. Herkes kayıp yapacak, yukarıdakiler de kayıp yapacak, biz de. Ama, en az kayıp yapan yukarıya, lige çıkacak. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmalıyız. En az kaybı biz yapmamız gerekiyor ki en yukarıda olabilelim. Onun için çalışmalarımız devam ediyor. Her takım futbolda kaybedecek, bundan sonra inşallah onlar kaybetmeye devam eder biz de kazanmaya devam ederiz" şeklinde konuştu.

İsmail Ertekin, Denizlispor'da yaşanan sıkıntı ve akabinde futbolcuların yönetimi protesto etmeleriyle ilgili de, "Bu çok tehlikeli bir durum. Futbolcular idmana çıkmıyorsa sorumluluk alıyor demektir, onun için ona göre iyi konsantre olmamız lazım. Sorumluluk alan insanlar daha farklı oynarlar. Biz de bunu oyuncularımıza söyledik. Konsantrasyonumuzu daha çok yükseltmemiz gerekecek. Şu an itibariyle transferle ilgili bir düşüncemiz yok, tek düşüncemiz var pazartesi akşamı gidip Denizli'den üç puan almak" diye konuştu.

Giden Caner ile ilgili de düşüncelerini aktaran kırmızı-beyazlı takımın antrenörü İsmail Ertekin, Ankaraspor'a giden eski oyuncularına teşekkür etti. Ertekin, "Hayırlı uğurlu olsun, hem kulübe kazandırdığı parayla, hem kendi adına gitti. Onun için de kulüp için de hayırlı olsun. Mantıklı açıdan baktığınızda 3 ay sonra sözleşmesi bitecek bir oyuncu. Yeniden mukavele imzalamaya yanaşmadığına göre kulüp adına ben hayırlı iş yapıldığına, doğru iş yapıldığına inanıyorum. Oyuncu da burada geldiğimiz günden bugüne sağolsun, teşekkür ediyoruz. Görev aldığı tüm maçlarda görevini yaptı. Hem kulüp adına hem bizim adımıza teşekkürü hakketti" diye konuştu.

Gece antrenmanını taktik maç ile tamamlayan Balıkesirspor, Denizli maçı için pazar günü Balıkesir'den yola çıkacak. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Ertekin Balıkesirspor Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title