Haberler

Balıkesirspor'da Çiftçi-Sözeri Düellosu

Ptt 1'inci Ligi takımı Balıkesirspor'un Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi, takımının eski teknik direktörü Erkan Sözeri'yi bu defa açık açık eleştirdi.

Ptt 1'inci Ligi takımı Balıkesirspor'un Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi, takımının eski teknik direktörü Erkan Sözeri'yi bu defa açık açık eleştirdi.

YÖNETİM AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Balıkesirspor yönetiminin hafta başında teknik direktör Fikret Yılmaz'ın görevden ayrıldığını duyuran açıklamasında, halen Giresunspor'u çalıştıran eski teknik direktörleri Erkan Sözeri'yi hedef almıştı. Maddi ve manevi hiçbir sorun çıkarmayan Fikret Yılmaz'a teşekkür edilen açıklamada Sözeri, isim vermeden sezon başında 14 futbolcu transfer ederek, kulübü milyonlarca lira borçlandırmak, kulübün anlaşmalı tedarikçisi varken, kendisine ve ekibine, başka bir firmadan onbinlerce liralık malzeme aldırmak, futbolculara taksitleri bile verilmezken, 400 bin TL peşinat alıp ayrılmakla ve hemen ertesi hafta bir başka kulüple anlaşmakla suçlanmıştı.

RADYOYA AÇIKLAMA YAPTI

Başkan Feyyaz Çiftçi, Radyo Spor'da yayınlanan "Haber Aktif" programına bağlandı, açık açık Erkan Sözeri'yi eleştirdi. Başkan Çiftçi, "Erkan Sözeri takımı 7'nci haftada bıraktı gitti ancak arkasında bıraktığı enkaz hiç konuşulmuyor. Futbol sonuç oyunu ama karakter ve adamlık da önemli" dedi. Sözeri'nin göreve geldiğinde kulübün anlaşmalı tedarikçisinin ürünlerini beğenmeyip başka firmadan malzeme aldırdığını tekrar eden Başkan Çiftçi, "4 kişilik ekip 75 çift eşofman, 32 çift ayakkabı, 39 adet mont, 31 şort, 14 şapka, 14 çift terlik, 16 tişört, 61 yağmurluk ile ne yapıyor. Bunların konuşulması gerekiyor" ifadesini kullandı.

SÖZERİ'DEN CEVAP

Feyyaz Çiftçi'nin bu açıklamaları sonrası TRT Spor'da açıklamalarda bulunan Erkan Sözeri, hakkındaki suçlamalara anlam veremediğini belirterek şunları söyledi:

"Sezon başında bütün oyuncular gönderilmişti. 10 milyon TL'ye bu kadroyu kurduk. O dönemde 7-8 kulüpten teklifi aldım ama Tuna Aktürk için Balıkesirspor'u tercih ettim. 11-12 yıldır teknik direktörlük yapıyorum. Her takımda malzeme almışımdır ama 39 mont, 75 eşofman, 32 çift ayakkabı iddiaları yalan. Başkan bu ididasını ispatlasın lisansımı yırtacağım. Tanımadığım insanların hakkımda bu tarz çirkin şeyler söylemesine anlam veremiyorum. Herkesin çoluğu çocuğu var. Eşim ve 3 çocuğuma bırakacağım en büyük miras 'adamlık' olacaktır."

ARAYIŞ SÜRÜYOR

Öte yandan Balıkesirspor'da Denizlispor maçı hazırlıklarını antrenör Muhammet Yılmaz gözetiminde sürerken, yeni teknik direktör arayışı devam ediyor. Daha önce fark yaratacak, ancak kulübün bütçesini sarsmayacak bir teknik adam aradıklarını söyleyen Başkan Feyyaz Çiftçi, kulübün prensiplerine ve mali yapısına uygun bir isimle anlaşacaklarını bir kez daha vurguladı. Listelerinde 10'a yakın aday olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi, "Anlaşma sağladığımız bir isim henüz yok. Görüşmelerimiz sürüyor" dedi. Adana Demirspor'dan ayrılan Osman Özköylü ile de görüştüklerini doğrulayan Çiftçi, bu konuda da somut bir gelişme olmadığını sözlerine ekledi.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Yılmaz Balıkesirspor Giresunspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title