Haberler

Balıkesirspor-Beşiktaş Maçının Ardından

Beşiktaş'a evinde tek golle mağlup olan Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, maçın hakemi Deniz Çoban'a tepki gösterdi.

Beşiktaş'a evinde tek golle mağlup olan Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, maçın hakemi Deniz Çoban'a tepki gösterdi.

Maçın 60'ıncı dakikasında Ersan'ın Sercan'a yaptığı faulün direkt kırmızı kart olması gerektiğini savunan Ertekin, Sercan son adam olarak ceza sahasına giriyordu. Ersan'ın faulüyle kaleci ile karşı karşıya kalma fırsatını kaçırdı. Deniz Çoban'ın nasıl kırmızı kart çıkarmadığını anlayamadım. Yazık oldu dedi. Maçın ikinci yarısında kazanmak için hamleler yaptıklarını belirten İsmail Ertekin, Hücuma daha fazla önem vermeliyiz. Bunun için çalışacağız. Ters bir toptan golü yedik yorumunu yaptı.

Balıkesirspor'un forvet oyuncusu Sercan da, Ersan'ın kendisine yaptığı faulün kesinlikle kırmızı kart olduğunu ileri sürdü. Sercan, Hakem böyle bir hata yapmamalıydı. Sinirimden ağladım diye konuştu.

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ BİLİC ÇOK DEĞERLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Balıkesirspor'u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic ise, Tottenham gibi üst düzey bir karşılaşmanın ardından Balıkesir'de zorlandıklarını söyledi. Çok değerli bir galibiyet aldıklarını belirten Hırvat çalıştırıcı, İç sahadaki maçlarımıza da en iyi şekilde motive olmalıyız. Yeni stadımız yapılana kadar iç sahada minimum kayıplar yaşamalıyız dedi.

Ersan'ın Sercan'a yaptığı faulün kırmızı kart olup olmadığını da değerlendiren Bilic, Hakem hatalı. Ersan'ın faulü kesinlikle kırmızı karttı yorumunu yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Ertekin Balıkesirspor Deniz Çoban Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title